Familier med
kræftramte børn

Protektor for FMKB

Komtesse Camilla af Rosenborg

Kræft undgår man ikke, at komme i kontakt med. Det kræver mange kræfter at tage kampen op imod kræften. Når børn og børnefamilier bliver ramt, tappes familie og omgivelser hurtigt for kræfter. Derfor har de brug for al den støtte, hjælp, opbakning, omsorg, adspredelse og kærlighed de kan få!

Da organisationen Familier med kræftramte børn, spurgte om jeg ville være protektor, var jeg ikke i tvivl om, at her ville jeg rigtig gerne hjælpe med. Jeg er selv mor til 4 dejlige børn, og ved at kræft kan ramme os alle. Vi har selv, længere ude i vores familie haft børn med kræft, der blev raske igen og for nylig passede vi min svigermor i hendes kræft sygdoms forløb.

Jeg ved af erfaring, at utrolig megen tid i hverdagen for en kræftramt familie går med kemo, hospitalsbesøg, læge samtaler, og uendelig megen “keden sig”. Derfor er en af vores vigtigste opgaver at skabe : kvalitetstid, i form af adspredelser, oplevelser som kan kaste lys og latter ind i en ellers mørk og trist tid.

Jeg vil opfordre alle, der har overskud, til at hjælpe denne organisation både med økonomisk hjælp og i form af sponsering af aktiviteter, arrangementer udflugter, der kan give vores kræftramte familier et fornødent pusterum sammen med ligestillede, midt i en hård hverdag.

Kræft er altid en uretfærdig sygdom, især når den rammer børn, derfor har vi brug for al den hjælpsomhed og kærlighed der kan findes.

Organisationen har brug for din hjælp! måske kan din virksomhed også hjælpe!

TÆNK kreativt !

Camilla's dejlige friske forret

Laksetatar

400 g. optøet, rå laks (skal være frosset mindst 24 timer)
200 g. ferskrøget laks
3 spsk. purløg
2 spsk. forårsløg
1 rødløg
1 spsk. grov dijonsennep
3 spsk. 18% creme fraise
citronsaft
salt og peber

 

Hak fisken fint med en skarp kniv. Hak herefter purløg, rødløg og forårsløg fint. Bland fisk og de finthakkede løg med creme fraise og sennep. Smag tataren til med citron, salt og peber. 
Serveres med lækkert brød.

Har du lyst til at lave flere kendte familiers livretter, så kan du bestille bogen her 
(Bogen er gratis – du betaler kun kr. 50 for porto og adm.)