Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

Jul i Tivoli

Oplev Tivoli i tusinder af lys, mød julemanden, rensdyrene og nyd den fortryllende julestemning midt i storbyens juletrængsler.

Gratis

Jul i Tivoli Friheden

Tivoli Friheden Skovbrynet 5Aarhus,

Få julelys i øjnene, når FMKB inviterer indenfor til et magisk juleeventyr til Jul i Friheden.

Gratis

Speak’n’dinner med Mathilde Falch – København

Scandic Copenhagen Vester Søgade 6København,

Glæd jer til et nærværende, musikalsk og akustisk foredrag i selskab med sangerinden Mathilde Falch. I sine populære "fortællekoncerter", som er et mix mellem sine egne sange og sin personlige historie med psykiatri og misbrug, fortæller Mathilde Falch gribende om at komme over på den anden side.

Deltager nu Gratis 62 spots left

Unge-camp i Hovedstaden!

Skynd dig at få pakket det gode humør - for nu går turen til hovedstaden - nærmere bestemt København. Sæt kryds i kalenderen fra torsdag den 27. januar til søndag den 30. januar hvor FMKB inviterer foreningens unge til København.

Speak’n’Dinner med Esben Kjær – Vejle

Scandic Jacob Gade Flegborg 8Vejle,

Speak'n'dinner med radiovært og forfatter Esben Kjær, som fortæller om sorg og om hvordan man som forældre overlever, når ens barn dør af kræft. Esben Kjær har selv stået i situationen.

Deltager nu Gratis 82 spots left

TEMADAG – for bedsteforældre

Idrættens Hus Brøndby Stadion 20Brøndby,

Temadag for bedsteforældre med foreningens psykolog Kirstine Lysgaard.

At blive bedsteforældre er for de fleste meget stort og betydningsfuldt. Livet får en helt ny dimension, og en masse opmærksomhed og omsorg bliver helt naturligt rettet imod barnebarnet. Når et barnebarn får kræft, rammes bedsteforældre derfor rigtig hårdt.

Deltager nu Gratis 16 spots left