Familier med
kræftramte børn

Bliv medlem

Medlemskabet er for familier, der har eller har haft et kræftramt barn og giver adgang til samtlige Foreningens aktiviteter og deltagelse med stemmeret i Foreningens årlige generalforsamling (se vedtægter).

Medlemskab omfatter alle i husstanden, forældre og børn under 18 år. Hjemmeboende børn over 18 år, der har eller haft en kræftsygdom samt raske søskende over 18 år kan tegne et medlemskab i CanTeen eller ‘Senvirkningerne’.

Årligt kontingent: kr. 300,-

Spørgsmål?

Kontakt sekretariatet:

Telefontider:
Mandag – torsdag kl. 09.00 – 15.00 
Fredag kl. 09.00 – 13.00

Tlf.: 8694 6930
E-mail: info@fmkb.dk

Medlemstyper

Familie

Familier, der har eller har haft et kræftramt barn. Omfatter husstandens forældre og børn under 18 år. Medlemskabet giver adgang til samtlige Foreningens aktiviteter og deltagelse med stemmeret i Foreningens årlige generalforsamling se vedtægter).

Hjemmeboende børn over 18 år, der har eller haft en kræftsygdom samt raske søskende over 18 år kan tegne et medlemskab i foreningens tilbud til unge.

Årligt kontingent: kr. 300,-

Unge-tilbud

Unge-netværket

(CanTeens -Teen-agers med cancer)

Unge mellem ca. 13 og 20 år, der har eller haft en kræftsygdom.  Der afholdes en række specielle aktiviteter for unge, hvor sammenholdet, kammeratskabet og erfaringsudveksling er i højsædet.

Raske søskende, til en nuværende eller tidligere kræftsyg søskende, kan også blive medlem og deltage i  aktiviteterne. Unge-netværket kan  også deltage i alle FMKB’s øvrige arrangementer, inkl. den årlige generalforsamling.

‘Senvirkninger’

Unge, der har eller har haft en kræftsygdom kan sammen med andre  mødes i ‘Senvirkningerne’.

Her samles unge over 20 år, som har eller har haft en kræftsygdom. Raske søskende på samme alder er også velkomne.

Gruppen planlægger i vid udstrækning selv sine aktiviteter. Alle medlemmer kan frit deltage i alle foreningens arrangementer, inkl. den årlige generalforsamling.

Årligt kontingent for begge medlemstyper: kr. 300,-

Læs mere om Unge-tilbud

Familierelation / Bedsteforældre

Har du familiemæssig eller anden tilknytning til en børnekræftramt familie,  kan du tegne et støttemedlemskab. og dermed støtte arbejdet i Familier med kræftramte børn.

Som støttemedlem er det muligt at deltage i enkelte af foreningens aktiviteter ved særlig invitation.

Støttemedlemmer er ikke stemmeberettigede. 

Årligt kontingent: kr. 300,-