Familier med
kræftramte børn

Kender du Kemo-Kasper?

Kemo-Kapers univers er inspireret af bogen Kemo-Kaspoer og hans jagt på de sure kræftceller.

Bogen

Bogen er en pædagogisk og velskrevet lille bog om børnekræft og dets behandling. Anvendes af pædagoger og sygeplejersker i samværet med kræftramte børn. Og bruges af forældre og andre voksne som højtlæsningsbog. Det kan være svært for børn at forstå, hvad der sker med dem, når de bliver ramt af en kræftsygdom.

Men det rådede Helle Motzfeldt bod på, da hun i 1991 skrev bogen Kemo-manden Kasper. I et letforståeligt og pædagogisk tilrettelagt sprog forklarer hun om kræftcellernes opståen, og hvordan Kemo-Kasper med gode venners hjælp går til kamp mod alle de sure celler.

Forklaringerne er forståelige, visuelle og virkningsfulde, og både det kræftramte barn og evt. raske søskende opnår større tryghed i forbindelse med behandlingen, og det syge barn kan derved mobilisere nogle psykiske ressourcer. Kræftramte voksne bruger også bogen til at forklare deres evt. egne mindreårige børn om sygdommen, behandlinger og bivirkninger.

Bestil Kemo-Kasper bogen

Download App'en Kemo-Kasper

Slå kræftcellerne ihjel ved hjælp af dine egne hvide og røde blodceller – og Kemo-Kasper! App’en indeholder desuden en helt ny version af den verdensberømte bog “Kemo-manden Kasper” af Helle Motzfeldt – den er blevet fornyet med 13 sider flotte farveillustrationer

Spil Kemo-Kasper online

Har du ikke en iPad, iPhone eller iPod Touch?

Spil på din computer lige nu!

Hent Kemo-Kasper som e-bog

Hent Kemo-Kasper som pdf