Bliv medlem

You are here: Home / Bliv medlem

snap_0002_Lille-HjerteHos Familier med kræftramte børn har vi 4 forskellige medlemstyper som du kan læse om herunder. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på info@fmkb.dk

 

Se eller download Familier med kræftramte børns velkomstfolder

 

Familiemedlemskabet er for familier, der har eller har haft et kræftramt barn og giver adgang til samtlige Foreningens aktiviteter og deltagelse med stemmeret i Foreningens årlige generalforsamling (se vedtægter).

Dette medlemskab omfatter alle i husstanden, forældre og børn under 18 år. Hjemmeboende børn over 18 år, der har eller haft en kræftsygdom samt raske søskende over 18 år kan tegne et medlemskab i CanTeen eller ‘Senvirkningerne’.

Årligt kontingent: kr. 300,-

Unge mellem ca. 13 og 20 år, der har eller haft en kræftsygdom kan blive medlem af CanTeen (en sammentrækning af Cancer og Teenager). Der bliver arrangeret en række specielle aktiviteter for CanTeen, hvor sammenholdet, kammeratskabet og erfarings-udveksling er i højsædet.

Raske søskende til en nuværende eller tidligere kræftsyg bror eller søster kan også blive medlem og deltage i CanTeens aktiviteter. CanTeens kan naturligvis også deltage i alle af FMKB´s øvrige arrangementer og den årlige generalforsamling.

Årligt kontingent: kr. 300,-

Unge, der har eller har haft en kræftsygdom i børne- eller teenageralderen, kan sammen med tidligere CanTeens mødes i ‘Senvirkningerne’.

Her samles unge over 20 år, som har eller har haft en kræftsygdom. Raske søskende på samme alder er også velkomne.

Raskmeldte unge kan senere få fysiske og psykiske komplikationer, og i ‘Senvirkningerne’ kan man møde andre, der er i samme situation som én selv.

‘Senvirkningerne’ planlægger i vid udstrækning selv sine aktiviteter. Alle medlemmer kan frit deltage i alle Foreningens arrangementer og den årlige generalforsamling.

Årligt kontingent: kr. 300,-

Personer med familiemæssig eller anden tilknytning til den børnekræftramte familie kan tegne et støttemedlemskab. Men, selv om man ikke på denne måde er personligt berørt af en børnekræftsygdom, er det muligt at støtte arbejdet i Familier med kræftramte børn.

Et personligt støttemedlemskab medvirker til, at organisationen kan arrangere sociale, rekreative og faglige aktiviteter for vore medlemmer, og enhver interesse er derfor særdeles velkommen.

Som støttemedlem er det kun muligt at deltage i enkelte af Foreningens aktiviteter ved særlig invitation til.

Årligt kontingent: kr. 300,-

Adresse
Barnet