Familier med
kræftramte børn

Støttebillede af Jacob Haugaard – 2020

I slutningen af 1970’erne var Jacob Haugaard aktiv i bandet Sofamania. De var en parodi på punk og lavede evergreens som “Mit hjem det har intet WC”.

I 1980, efter opløsningen af Sofamania, starter Jacob Haugaard, sammen med Claus Carlsen. De spiller nummeret “Haveje”, som Kim Larsen udødeliggør på Midt om Natten. Haugaard og Carlsen udgiver i 1984 lp’en “Uden Sidestykke”.

I 1984 mødte han Finn Nørbygaard på Østjyllands Radio, hvor de optrådte i små sketches som kontrollører hos Århus Sporveje, der tjekkede folks billetter med det karakteristiske “jadak” (“ja tak”).

Jacob Haugaard har siden 1979 været opstillet til Folketinget i Århus Østkredsen som repræsentant for foreningen SABAE, Sammenslutningen af Bevidst Arbejdssky Elementer. Efter hvert valg brugte han den til partiet tildelte partistøtte til at servere øl og pølser til sine vælgere. Jacob Haugaard er en mand med mange talenter. Entertaineren og musikeren kan også male.  Jacob viste første gang sit talent i 2017 med billedet “Henrik, tøsen og Haugaard” til fordel for ”Center for hjerneskadet”

Haugaard har desuden været fast konferencier til Grøn Koncert siden 1993. Haugaard har, som følge af sin afdøde søns muskelsvindssygdom, haft et samarbejde med Muskelsvindsfonden, der arrangerer koncerten.

1.250,00 kr.

Priser inkl. moms.

2 på lager

Varenummer SB2020 Kategorier ,