Familier med
kræftramte børn

Rene Dif var med til at starte Danmarks største musikalske succes nogensinde : AQUA – og har fejret succeser over hele verden med det der udviklede sig til at blive Danmarks til dato eneste internationale popband !

Rene Dif har igennem en lang årrække arbejdet frivilligt for en lang række indsamlingsorganisationer og man kan uden at overdrive sige, at Rene Dif har et stort hjerte for rigtig mange udsatte grupper. Siden 2010 har Rene Dif været en fast del af FMKB.

Det hele tog sin begyndelse i sensommeren 2010 hvor Rene valgte at gå fra København til Skagen. Denne uges rejse rundt i Danmark kastede imponerende kr. 400.000 af sig i kontante donationer samt en ubetalelig eksponering for vores organisation. Under Rene Dif´s gåtur havde han dokumentarfilminstruktøren Jesper Lambæk med til at dokumentere og forevige projektet. 

Samarbejdet med Rene Dif er heldigvis fortsat efter turen til Skagen og Rene er en til stadig stor hjælp for FMKB og er altid klar med en hjælpende hånd og et godt råd.

Blandt andet har Rene Dif afholdt en række foredrag og har valgt at donere alle indtægterne for foredragene direkte til FMKB.

Rene Dif  har en voksen datter samt 2 mindre døtre.

Rene Dif er ikke kommet sovende til sin titel som æresambassadør  og med titlen som æresambassadør viser vi både Rene Dif of andre at vi har stor respekt og taknemmelighed for den store indsats han har vist og viser Foreningen Familier med kræftramte børn.