Familier med
kræftramte børn

Indlæser Begivenheder

Fuldt Booket (venteliste) Sommercamp på Bornholm 27. juni – 2.juli

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fuldt Booket (venteliste) Sommercamp på Bornholm 27. juni – 2.juli

27 juni, 2023 08:30 2 juli, 2023 16:00

I kan godt begynde at glæde jer, da tiden nærmer sig årets Sommercamp! Der er pladser til både unge i alderen 10-15 år og pladser til unge i alderen 16+.

I kommer til at bo i rækkehuse i skønne Æblehaven. Derfra kommer I til at opleve Bornholm fra sine bedste sider, og der bliver skabt et program for dagene, der rammer enhver smag.

Den 27. juli vil der være opsamling i henholdsvis Århus, Odense og København. Der vil blive opsamling cirka ved 8-9 tiden i Århus, og lidt senere i Odense og dernæst København. De præcise tidspunkter og adresser vil blive sendt ud når deltagerlisten er på plads. Når vi har et overblik over alle camp-deltagerne, så sender vi en liste ud, hvor det fremgår, hvor man vil blive afhentet.

Tiden på Bornholm slutter igen den 2. juli efter morgenmad, hvorefter vi bevæger os mod færgen.

Så snart vi har overblik over de specifikke tidspunkter, så bliver der skrevet ud, men det vil være forventeligt, at vi først er i København efter middagstid, hvorefter turen går over Odense og til Århus.

Vi glæder os meget til endnu en skøn Sommercamp med jer!

Tilmelding: Senest den 15. juni til thoeger@fmkb.dk

Bemærk at der er et begrænset antal pladser på campen og husk, at du er først tilmeldt når du har fået en endelig bekræftelse.

Obs. Da vi kører over Sverige, så husk at tjek op på SOS-sygesikring, da vi er uden for Danmarks grænser.

8694 6930

Se Arrangør hjemmeside