Familier med
kræftramte børn

Indlæser Begivenheder

Sommercamp 2024 (16+) fra d. 30. juni – 3.juli (Fuldt booket, venteliste åben)

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Sommercamp 2024 (16+) fra d. 30. juni – 3.juli (Fuldt booket, venteliste åben)

30 juni 13:00 3 juli 10:30

Årets sommercamp 2024: Unge-Camp 16+ i Tønder fra 30. juni – 3. juli 2024

Er du klar til den ultimative sommeroplevelse? Tilmeld dig Unge-Camp 16+ i Tønder og forbered dig på fire dage, hvor nye venskaber og mindeværdige øjeblikke venter. Vi lover en sommer med fede oplevelser, samvær og opdagelser i højsædet.

På årets Sommercamp får I blandt andet muligheden for at udforske Neumünster, hvor charmerende gader og skjulte perler inviterer til smil og hyggelige timer. Der vil også blive tid til shopping i deres kendte outlet.

Efter vores tid I Neumünster, skifter vi gear og tager hul på en anden spændende aktivitet – grænsehandel. Her får alle muligheden for at opleve det sjove ved at shoppe i fællesskab, finde gode tilbud og måske endda prutte om priserne. Det er en unik mulighed for at opleve den lokale kultur og handelsliv på en helt anden måde.

Derudover venter en helt særlig oplevelse venter, når vi skal besøge det majestætiske Schackenborg Slot. Slotsets historie og skønhed vil uden tvivl efterlade et varigt indtryk og give os en fornemmelse af at træde ind i en særlig tid.

Og når vi ikke er på opdagelse i slottets hsitorie eller på shoppingeventyr, inviterer Tønder by til hyggelige stunder. Byens atmosfære og charmerende caféer er den perfekte kulisse for afslapning og gode samtaler. For dem, der søger lidt ekstra spænding, så byder vi også på alternativ par go-kart – en aktivitet, der garanteret får pulsen op og bringer smil frem.

Alle dagene igennem skal vi bo på Hotel Tønderhus. Dette er vores hjem væk fra hjemmet, hvor vi kan slappe af og genoplade til næste dags eventyr. Med sin komfort og gæstfrihed er hotellet det perfekte sted at finde ro efter en begivenhedsrig dag.

Tilmeldingen starter 3 måneder før campens start, men sæt allerede kryds i kalenderen nu.

Vi glæder os til en fantastisk sommercamp!

Kh.Tanja og Thøger

Lidt mere lavpraktisk

Hvem: Weekenden henvender sig til unge i alderen 16+, der alle har eller har haft kræft. Der er et begrænset antal pladser til dagene.

Sted: Sommercampen starter den 30. juni kl.13.00 på Hotel Tønderhus (I skal have spist frokost hjemmefra) Jomfrustien 1, 6270 Tønder

Tidspunkt: Sommercampen starter den 30. juni kl.13.00 (I skal have spist frokost hjemmefra) og slutter igen den 3. juli kl.10.30 samme sted.

Pris: Gratis.

Transport: Du skal selv stå for transport, men det er oplagt at koordinere kørsel.

Der vil blive sendt en liste ud en måned før campen med foreløbig deltagerliste, så det er muligt at koordinere samkørsel eller togafgange. Ring eller skriv endelig, hvis I har spørgsmål.

Tilmelding: Åbner 3 måneder før campen start. Senest tilmelding den den 9. juni 2024 til thoeger@fmkb.dk

I får en endelig bekræftelse på jeres plads cirka en måned før campens start.

Ved tilmelding skal i oplyse:  Navn, alder, mobilnummer samt, hvis der er noget vi bør være obs på. Fx handicap, hjælp til medicin, udtrætning eller andet der kan være relevant for os at kende til.

Vi glæder os til at se jer! 

Tanja & Thøger

8694 6930

Se Arrangør hjemmeside