Familier med
kræftramte børn

Indlæser Begivenheder

Juletræsfest i Slagelse

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Juletræsfest i Slagelse

25 november, 2023 11:00 17:00

Nu kan familien sætte årets største kryds i kalenderen! JULETRÆSFEST hos Cirkus Arena i Slagelse lørdag den 25. november kl. 11.00 – 17.00

Heldigvis sker det hvert år at det bliver jul. Og traditionen tro inviterer FMKB til juletræsfest!

Når Nordens største cirkus endnu en gang lægger lokaliteter, personale og artister til en af FMKB’s store juletræsfester, kan der ske lidt af hvert. Og det kan vi godt love, at der gør – lige fra start til slut!

Indenfor i Cirkus Arenas Cirkusland i nærheden af Slagelse byder vi velkommen til et hæsblæsende, fejende flot og fantastisk program med alt, hvad julehjertet begærer. Cirkusfamilien Berdino og medarbejdere og FMKB sammensætter et imponerende juleprogram for alle de forventningsfulde og juletræsfestglade deltagere. For det bliver hverken en traditionel juletræsfest eller en cirkusforestilling, men en juletræsfest i cirkus – altså begge dele.

Før familien møder frem til Juletræsfesten og den overdådige julemenu, er det måske en god idé at motionere rigeligt, for efter de allerbedste traditioner byder FMKB ved frokosttid på en varm, lækker familiejulebuffet med masser af julefavoritter for børn og voksne. Nyd bl.a. tarteletter, andesteg, kyllingelår, flæskesteg, frikadeller, ris a la mande og meget mere.

I løbet af dagen vil der være masser af underholdning: SHOW MED DEJLIGE DYR I PRØVEMANEGEN Om formiddagen bliver deltagerne inviteret til at overvære et par spændende shows med nogle af Cirkus Arenas dejlige dyr. Showene bliver vist i prøvemanegen, hvor såvel dressører som dyrene vil vise deres ypperste – og hvordan man træner dyrene med nye numre til den kommende sæson. Herudover vil der blive rig lejlighed til at besøge dyrene i staldene. I år kan I glæde jer til en helt speciel gæst som kommer og underholder – nemlig Bubber!

GAVER, GAVER, GAVER – og godteposer

Der bliver naturligvis uddelt flotte gaver til alle børn op til og med 17 år, og ved juletræsfestens afslutning får alle deltagende familier en anderledes spændende gave.

Sidst på dagen uddeles der naturligvis også sædvanen tro lækre godteposer til alle artige børn under 18 år.

Hvem kan deltage?

Lørdag den 25. november er hele Cirkusland reserveret udelukkende til FMKB. Der oprettes spiseområde forbeholdt familier med barn i isolation.  Vi opfordrer derfor også familier med børn i intensiv behandling til at deltage. Alt foregår indendørs i opvarmede lokaler, og juletræsfesten er forbeholdt indbudte af FMKB. Dvs. børn, der har eller har haft kræft og deres raske søskende, forældre og bedsteforældre er velkomne. Det samme gælder ligeledes medlemmer af Unge-gruppen. Men, vi minder igen for god ordens skyld om, at deltagelse ikke er hensigtsmæssig, hvis man på nogen måde udgør en smitterisiko.Læs FMKB’s isolationspolitik her

Hvor holdes juletræsfesten?

Juletræsfesten afholdes i Cirkusland ved Cirkus Arena, Årslevvej 6, 4200 Slagelse.

Pris

Foreningen er allerede i julehumør, og en lang række af forskellige tilskud fra venlige sponsorer betyder, at vi med stor glæde kan meddele, at hele arrangementet og deltagelse også i år er ganske gratis. Drikkevarer er dog for egen regning, som betales direkte til betjeningen på stedet. Så næsten alt er gratis! Oplevelser, shows, underholdning, julemenu, mere underholdning, juletræ – og naturligvis julegaver og godteposer til alle børnene.

Tilmelding til juletræsfesten

Af hensyn til indkøb af gaver og en lang række andre praktiske ting, opfordre vi til hurtig tilmelding. For ikke at sige en absolut betingelse for deltagelse – er at overholde tilmeldingsfristen, som er den 22. oktober.

Ved tilmelding bekræfter du, at I har læst invitationen og forstået afsnittet om, at deltagelse kun er for personer, der ikke udgør nogen smitterisiko for børn i kræftbehandling og er forældre, søskende eller bedsteforældre til et barn der har eller har haft kræft.

Nogle dage før juletræsfesten vil tilmeldte deltagere modtage program for dagen, samt de sidste supplerende oplysninger via mail. Ændringer kan forekomme.

Hver familie kan maks. deltage i én af foreningens tre juletræsfester!

Med venlig hilsen og på gensyn til en rigtig fornøjelig juletræsfest,

Familier med kræftramte børn 

Gratis

8694 6930

Se Arrangør hjemmeside

Årslevvej 6
Årslev,, 4200 Danmark
+ Google Maps
Slagelse