Familier med
kræftramte børn

Indlæser Begivenheder

Jubilæumstur til Djurs Sommerland

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jubilæumstur til Djurs Sommerland

2 september, 2023 10:00 18:00

I anledning af FMKB’s 40 års jubilæum inviteres alle medlemmer (familier bestående af forældre, søskende, det kræftramte barn og bedsteforældre) til en skøn dag i Djurs sommerland
Lørdag den 2. september 2023 kl. 10- 18.

Djurs Sommerland er et fantastisk sted for hele familien. Der er hygge, vilde forlystelser, skønne oaser og ikke mindst plads! Her kan enhver få tanket batterierne op og nyde en dag sammen med familie og venner fra FMKB.

Djurs Dollars
Hver deltager får udleveret Djurs dollars som i løbet af dagen kan benyttes delvis betaling af mad, i souvenirshoppen, snacks eller hvad hver enkelt har lyst til.
Det er også tilladt selv at medbringe madkurv, hvis I ønsker det i stedet for at bruge jeres Djurs Dollars på mad.

Fælles bustransport
Denne gang tilbyder vi – såfremt der er tilslutning til det – bustransport fra København – Roskilde – Ringsted og Odense. Hvis I ønsker at deltage i fælles bustransport, så skriv det på ved tilmelding.
Som altid tilbydes fælles bustransport KUN hvis der er tilslutning til det.

Hvem kan deltage
Dagen er forbeholdt medlemsfamilier. Vi gør opmærksom på at medlemsfamilier er forældre, søskende og det kræftramte barn. Bedsteforældre er også velkommen.
På grund af begrænsede antal pladser, er det vigtigt at I KUN tilmelder jer hvis I kan komme og at I kun tilmelder de familiemedlemmer som ved de kan deltage.

Vigtigt tidspunkt
kl. 10.00 – 10.30 Ankomst og udlevering af billetter og Djurs Dollars
Der vil stå en repræsentant fra FMKB og udlevere kuverter til alle tilmeldte.
Da repræsentanten der udleverer billetter også skal have en dejlig dag i Djurs sommerland, er det vigtigt at I ankommer til billetudlevering på dette tidspunkt.
Det betyder også at gæster, som evt. sejler med færge fra Sjælland, må tage en færge kl. 7.40, så det kommer til at passe med udleveringstidspunkt.

Pris
Prisen pr. deltager er 100 kr. – uanset alder. Hver deltager modtager til gengæld Djurs Dollars til en værdi af 150 kr.

Tilmelding

Tilmeldingen åbner den 20. maj (betaling ved tilmelding)

Tilmeldingsfrist er den 20. august

Efter sidste tilmeldingsfrist er det ikke muligt at få refunderet deltagergebyret.

Jubilæumsfestivitas

Det er jo et jubilæums-arrangement. Derfor er der mulighed for at forlænge dagen og deltage i den officielle reception, som finder sted kl. 17-19 i parken. Det er nødvendigt at I forhåndstilmelder jer denne del af arrangementet.
Ved denne reception inviteres samarbejdspartnere, bidragydere osv. til at komme og hylde foreningens arbejde gennem 40 år. Program for denne del vil blive sendt ud sammen med deltagerinfo.
Dog vil enkelte elementer forblive hemmeligholdt.
Her er det igen vigtigt at pointere, at tilmelding er bindende, så tilmeld jer KUN denne del, hvis I virkelig ønsker at blive lidt længere tid i Djurs Sommerland. Vær OBS! på at forlystelserne lukker kl. 18.

Der er begrænset antal pladser til receptionen.

Gratis – 100.00kr.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på “Hent billetter”, kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

8694 6930

Se Arrangør hjemmeside

Battrupholtvej 3
Nimtofte, 8581
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige