Familier med
kræftramte børn

Indlæser Begivenheder

Givskud Zoo

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Givskud Zoo

9 juni 10:00 18:00

Det er med stor fornøjelse at FMKB nu kan invitere på tur til Givskud Zoo

Søndag den 9. juni 2024 kl. 10-18

Givskud Zoo er både en zoologisk have, en safaritur, en dinosaurpark, fantastisk natur, god plads til dyr og mennesker og en masse legepladser og aktivitetslejre.

Her kan hele familien opleve dyrene helt tæt på. Omkring en tredjedel af arterne er truede i naturen og indgår derfor i et vigtigt internationalt avlssamarbejde mellem zoos fra hele verden. Vi skal sige goddag til gorillaer, brillebjørne, sydamerikanske kæmpeoddere, pingviner, kameler, zebraer og mange mange flere.

Hvem kan deltage

Denne tur er for jer med familiemedlemskab (det vil sige forældre, søskende og det barn der har eller har haft kræft). Bedsteforældre og personale på de fire børnekræftafdelinger er også velkommen.

Entrébilletter og værdikuponer udleveres mellem 9.45 – 10.30 udenfor parken. Herefter er det frivilligt om I ønsker at tage bilen med ind i parken eller om I ønsker at gå ind i parken.

Læs mere om besøget på Givskud Zoo

Forplejning

Hver deltager modtager sammen med entrebilletten en værdikupon på 100 kr. som kan bruges på mad eller andre betalingssteder i parken på dagen. Man er velkommen til at medbringe madkurv, og der er masser af madpakkesteder/-huse i parken.

Tilmelding

Tilmelding åbner 9. marts 2024

Tilmeldingsfrist er 12. maj 2024

Gratis

8694 6930

Se Arrangør hjemmeside

Løveparkvej 3
Give, 7323
+ Google Maps