Tal R

Tal R

Årest kunstner er ikke ’bare’ maler. Tal R’s vildtvoksende kunst består af tegninger, malerier, skulpturer, grafik og installationer. Han har blandt andet været med til at udsmykke operaen og Frederik den 8.s Palæ på Amalienborg, hvor kronprinsparret bor i dag.

Jacob Haugaard

Jacob Haugaard

Jacob Haugaard er en mand med mange talenter, entertaineren og musikeren kan også male, Jacob viste første gang sit talent i 2017 med billedet "Henrik, tøsen og Haugaard" til fordel for ”Center for hjerneskadet”

Kristian von Hornsleth

Kristian von Hornsleth

Kristian Von Hornsleths værker hænger i en række toneangivende danske og internationale samlinger og har opnået imponerende salgspriser.
Kristian Von Hornsleth har i en længere årrække været en aktiv støtte for FMKB og har igennem årene hjulpet med at indsamle store beløb til FMKBs arbejde.

Thomas Eje

Thomas Eje

“Livet er som et maleri. Man begynder med en prik eller en streg, og til sidst er lærredet forhåbentligt fyldt ud med en historie og en masse dejlige farver. Fordelen ved et maleri er, at man altid kan male det over og begynde forfra”.

Jytte Abildstrøm

Jytte Abildstrøm

Skuespillerinde, teaterleder, teaterdirektør for Riddersalen og kunstner - Jytte Abildstrøms kreative talent og engagement fornægter sig ikke. Hendes varemærke er hendes knaldrøde hår og smittende humør!

Michael Bundesen

Michael Bundesen

I starten af 1970'erne havde Bundesen et job som radiovært på Danmarks Radios P3, herigennem mødte han guitaristen Michael Hardinger, der også havde sin gang på radioen. Hardinger havde et fritidsband, der dengang hed Passport, og herigennem blev Bundesen tilbudt rollen som forsanger.

Franz Beckerlee

Franz Beckerlee

Franz Beckerlee prøver at skildre nuet i sine spontane oliemalerier, hvor sporene efter processen træder tydeligt frem. Farverne i malerierne udgør en helt bestemt klang som er Franz Beckerlee´s helt egen identitet,og det harmoniske, rytmiske forløb røber hans baggrund som musiker.

Anne Linnet

Anne Linnet

Anne Kristine Linnet er en dansk sangerinde og komponist. Hun har været en del af den danske musikscene siden 1970'erne, og er én af de få sangerinder der har været populær igennem flere årtier.

Johnny Madsen

Johnny Madsen

Johnny Madsens malerier er portrætter eller figurer. Ikke i traditionel forstand men i en slags grundform. Der er ikke tale om portrætter af nogle bestemte mennesker, men et ønske om at skildre det menneskelige. En nysgerrighed og søgen efter den indre originalitet.

Troels Trier

Troels Trier

Musiker, kunstner og økologisk landmand. Troels var medstifter af det berømte kunstnerkollektiv "Røde Mor" i ´68. Han har efterfølgende lavet en del soloplader og shows. Troels har med sit politiske og satiriske engagement bidraget til den danske sangskat med sange som "Jeg er på rekreation" og "Bøf med løg".