Familier med
kræftramte børn

Store legedag i Baboon City

Torsdag den 16. marts kunne FMKB i tæt samarbejde med Baboon City i Herning byde foreningens familier velkomne til store legedag og lækker buffet.

Torsdag den 16. marts kunne FMKB i tæt samarbejde med Baboon City i Herning byde foreningens familier velkomne til store legedag og lækker buffet.

Familien Kramer Pathuel fra Silkeborg var en af de familier, der havde tilmeldt sig dagen, og for dem betød dette arrangement særligt meget. De kunne nemlig glæde sig over gode svar på scanninger og en udskrivelse efter 10 uger på Skejby Sygehus.

” Vi har siden den 9. januar været indlagt på Skejby med Daniel pga. et højdosis kemoforløb med stamcellereinfusion, men alle scanningssvar og andre kontroller har været gode, så vi har nu fået “fri” fra hospitalet indtil Daniels næste scanning efter påske. Dette fejrer vi ved at gøre noget som familie, og da Daniel gennem det sidste års tid, grundet indlæggelse, ikke har haft meget kontakt til andre børn, er dette arrangement i Baboon City et godt tilbud for os. FMKB giver os som familie muligheden for at foretage os helt almindelige ting med vores dreng, hvor vi kan være sammen som familie, og vi kan give ham gode oplevelser i trygge omgivelser – det er rart. Og FMKBs arrangementer er planlagt med udgangspunkt i de kræftramte børn og deres familier, og der er altid taget særlige hensyn, hvis det er nødvendigt. Derfor kan vi i dag slappe helt af og nyde synet af Daniel, som smiler og har det sjovt” siger Jeanette Kramer Pathuel, mor til Daniel.