Familier med
kræftramte børn

Ny medarbejder på sekretariatet

Fra 1. maj 2020 har foreningen Familier med kræftramte børn (FMKB) ansat Charlotte Kastbjerg som event manager og kommunikationskoordinator.

Charlotte Kastbjerg har i mange år stået bag events og arrangementer i såvel Viborg som Skive. I Viborg har Charlotte først som turismekonsulent og senere som turistchef arbejdet med arrangementer og aktiviteter for borgere og turister. Men også på Skive-egnen har Charlotte arrangeret workshops events og aktiviteter for detailhandlen og for det øvrige erhvervsliv.

’Jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde med noget af det jeg holder allermest af, nemlig aktiviteter og kommunikation. Jeg glæder mig også meget til at lære medlemmerne at kende og finde ud af, hvad det er de ønsker, foreningen skal tilbyde i fremtiden, fortæller Charlotte Kastbjerg.

Foreningens formand Tommy Brøgger er særdeles tilfreds med ansættelsen af Charlotte:
Vi har haft et stærkt hold af kandidater, men valget faldt på Charlotte på grund af hendes kompetencer, netværk og kreativitet. Jeg er sikker på at vi får et godt og udviklende samarbejde med Charlotte.
I foreningen arrangeres hvert år 40 + aktiviteter for kræftramte børn og deres familier og Charlotte skal, sammen med en masse frivillige, være med til fortsat at lave et program der kan give de ramte familier et afbræk i hverdagen.

Charlotte kan kontaktes på

cka@fmkb.dk

Tlf. 29746930