Familier med
kræftramte børn

BENEFITDAY

BENEFITDAY er nyeste indsamlingsplatform fra FMKB og er tænkt som et samarbejde mellem FMKB og foreningslivet i Danmark, så både børn med kræft og dem der samler ind, i fællesskab kan høste frugterne.

FMKB præsenterer vores nyeste indsamlings-platform som gavner både børn med kræft og danske sportsforeninger efter bedste win/win princip. BENEFITDAY er nyeste indsamlingsplatform fra FMKB og er tænkt som et samarbejde mellem FMKB og foreningslivet i Danmark, så både børn med kræft og dem der samler ind, i fællesskab kan høste frugterne.

Giv dit sportshold et økonomisk boost og støt samtidig “Familier med kræftramte børn” – det er ren win/win.

Hvordan og hvorfor ?
På bare 30 min. kan du og dine medspillere indtjene penge til nye spillertrøjer, ture, og samtidig give en lysere hverdag for familier med børn ramt af den uretfærdige sygdom kræft.

Mange fodboldklubber er udfordret med at få pengene i holdkassen til at række, når der ud over de almindelige træningsaktiviteter også skal være råd til sociale arrangementer, udlandsture, deltagelse i turneringer, nye spillerdragter osv.

FMKB tilbyder derfor et helt nyt indsamlingskoncept til foreningslivet kaldet BENEFITDAY, som både støtter jeres eget sportshold og organisationen “Familier med kræftramte børn”.

Det eneste du skal gøre som træner/holdleder i en sportsklub er, at du i løbet af en træning med dit hold, får plads til 30 min. løbetræning, hvor dine spillere løber runder svarende til en halv fodboldbane (ca. 250 meter).

Ingen administration !
Vi har udviklet et registreringssystem / administrationssystem der gør det yderst overskueligt og enkelt for både klub, spillere og sponsorer at tilmelde og betale for de løbede runder. Dette betyder at I som klub har absolut ingen administration ved at indgå i BENEFITDAY.

Se her hvordan det virker :
Tanken bag BENEFITDAY baserer sig på “mange bække små”.

Eksempel:
Vi har lavet et lille regnestykke på baggrund af vores erfaringer fra sidste år hvor vi kørte en stor test.

Hvis en af dine spillere f.eks. får sin mormor til at give kr. 10 pr. omgang og spilleren løber 20 omgange på de 30 min. indbringes kr. 200,-. Og hvis spilleren finder 5 blandt familie, venner, naboer og bekendte der har lyst til at give kr. 10,- pr. omgang, så har spillere samlet kr. 1.000,- ind, efter 20 omgange. Og så er det ellers bare med at få så mange spillere sat i gang. 10 spillere = kr. 10.000,-

Ud af de kr. 10.000,- beholder dit hold kr. 3.000,- til holdkassen og kr. 7.000,- går til organisationen “Familier med kræftramte børn”.

Vi er i disse uger ved at rekruttere de klubber og hold som skal løbe i efteråret 2014.

Hvis du er interesseret i at høre mere og blive en del af BENEFITDAY så kontakt vores BENEFITDAY team :

Andreas Hollensen, konceptudvikler og projektleder
ah@fmkb.dk – Mobiltlf. + 45 3030 6068

Tobias Ilum, konceptudvikler og projektleder
tvi@fmkb.dk – Mobiltlf. + 45 5362 4219

Søren Würtz, konceptudvikler og projektansvarlig
sw@fmkb.dk – Mobiltlf. +45 4181 2626