Kommende aktiviteter

 • Club La Santa på Lanzarote

  19. januar - 26. januar

  Når du en kold og mørk januar morgen letter i en flyvemaskine i Billund, skal du blot tilbringe ca. 5 timer i 11 km. højde, før du 3.500 km senere lander på Lanzarote vest for Afrikas kyst. I flyet er der en gruppe andre unge fra FMKB, og sammen skal I en...

 • Karlsson på taget

  27. januar - 11:00 - 14:00

  Karlsson på taget er en af en række Karlsson-bøger af Astrid Lindgren. Bøgerne handler om Lillebror på syv år, som bor i Stockholm sammen med sin far, mor, og sine søskende Bosse og Bettan.

 • TEMADAG i Ans

  3. februar - 09:30 - 16:30

  Nogle familier er i den situation, at barnets kræftsygdom er af en sådan natur, at barnet ikke kan blive helt raskt. Det kan bl.a. skyldes at en knude sidder et sted, hvor det ikke er muligt at operere.

 • Folk og røvere i Kardemomme By

  10. februar - 14:00 - 17:30

  Mange kender og husker med glæde Thorbjørn Egners herlige børnebog fra 1955 ’Folk og røvere i Kardemomme By’ med flere folkekære sange som bl.a. ’Røvervise’ (... både Kasper og Jesper og Jonathan) og ’Papegøjen fra Amerika’.

 • Nordic Park

  12. februar - 18. februar

  Nordic Park har med stor generøsitet også til 2018 doneret nogle gavekort til ’Familier med kræftramte børn’, og disse gavekort til et ophold udlodder vi til medlemsfamilier med størst behov for en uges afveksling fra en trængt hverdag.

 • Fokus på kost og sundhed

  16. februar - 19:00 - 18. februar - 13:30

  Hvor mange sukkerknalder er der i en halv liter cola? Hvad er kalorier, og hvordan påvirker de vores kropsvægt? Hvad indeholder den optimale kost i hverdagen, og hvor usundt er sodavand, slik og chips egentligt?

 • TEMADAG i Ans

  10. marts - 09:30 - 16:30

  TEMADAG i Ans for forældre til et barn med senfølger efter endt behandling. Livet efter et barns kræftsygdom og behandling kan for en del familier være præget af senfølger i forskellig udstrækning. De kan være såvel fysiske og psykiske som sociale. Un...

 • Aalborg Håndbold og TM Tønder

  14. marts - 18:30 - 20:30

  I samarbejde med Aalborg Håndbold inviterer ’Familier med kræftramte børn’ alle medlemmer til håndbold i 888ligaen, når Aalborg Håndbold tager imod TM Tønder onsdag den 14. marts kl. 18.30 i Jutlander Bank Arena (Gigantium).

 • Mæt af matematik

  16. marts - 19:00 - 18. marts - 13:30

  FMKB tilbyder hen over året en række faglige aktiviteter, som bygger på skolens grundfag, men som bliver formidlet og forklaret på en praktisk måde af fagligt kompetente undervisere og helt uden bøger!

 • Klovnen og Kronprinsen

  23. marts - 17:00 - 21:00

  Cirkus Arena og FMKB byder desværre ikke på champagne og pindemadder, når startskuddet lyder til årets store forestilling. Til gengæld kan vi love publikum en sprudlende oplevelse, når familien Berdino blænder op for årets eventyrlige forestilling ”K...

 • Deltag i FMKBs uddannelses- og mentorordning!

  31. december

  Mangler du støtte eller det sidste skridt i nogle af dine boglige fag for at komme i gang med din drømmeuddannelse, og vil du også gerne have et netværk af andre tidligere unge kræftramte omkring dig, så se her, hvad du får ud af at deltage i FMKBs udda...

 • Rekreativt ophold for hele familien

  31. december

  ’Familier med kræftramte børn’ råder over et antal ferieboliger, som tilbydes gratis til rekreative ophold for Foreningens medlemsfamilier.

Afholdte aktiviteter

December

November

Oktober

September

August

Juli

Juni

Maj

April

Marts

Februar

Januar

December

November

Oktober

September

August

Juli

Juni

Maj

April

Marts

Februar

Januar

December

November

Oktober

September

August

Juli

Juni

Maj

April

Marts

Januar

December

November

Oktober

September

August

Juli

Juni

Maj

April

Marts

Januar

December

November

Oktober

September

August

Juli

Juni

Maj

April

Marts

Januar

September