Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Temadage for forældre, der har mistet

6 marts, 2015

Gratis

Nogle forældre oplever desværre at miste et barn som følge af dets kræftsygdom. Den store omvæltning, der sker i livet, når ens barn går bort er meget svær at håndtere, og ofte vil forældrene i parforholdet reagere forskelligt.
Nogle forældre oplever desværre at miste et barn som følge af dets kræftsygdom. Den store omvæltning, der sker i livet, når ens barn går bort er meget svær at håndtere, og ofte vil forældrene i parforholdet reagere forskelligt.
 
‘Familier med kræftramte børn’ har i mange år afholdt temadage for forældre, der har mistet et barn. Det gør Foreningen også i år, hvor vi gerne vil invitere alle forældre, der har mistet et barn indenfor de seneste ca. to år, til en temadag på:
 
Scandic Bygholm Park i Horsens.
 
Vi vil også gerne opfordre forældre, der ikke tidligere har deltaget i Foreningens lignende arrangementer til at være med.
 
 
Program:
Fredag den 6. marts
Kl. 17.00 – 17.30: Ankomst til Scandic Bygholm Park Hotel, Horsens
Kl. 18.00 – 19.00: Middag
Kl. 19.00 – 21.00: Forældrepræsentation af deres egen historie. Medbring gerne et billede af det afdøde barn.
Kl. 21.00 – ?   : Socialt samvær ad libitum.
 
 
Lørdag den 7. marts
Kl. 08.30 – 09.30: Morgenmad
Kl. 10.00 – 12.30: Dagens program starter.
Foreningens egen psykolog, Kirsten Lysgaard holdet er oplæg, hvorefter der vil være diskussioner og gruppearbejder. Der vil blive rig lejlighed til at udveksle erfaringer med andre forældre.
Kl. 12.30 – 13.30: Frokost
Kl. 13.30 – 16.00: Dagens program fortsætter
Kl. 16.00 – 16.30: Opsummering og afslutning
 
 
Ankomst fredag eller lørdag
For at alle kan få det fulde udbytte ud af Temadagene, vil det absolut være mest optimalt, at samtlige deltagere ankommer allerede om fredagen og medvirker i aftenens program. Men , hvis det ikke på nogen måde er muligt at ankomme allerede fredag, er man selvfølgelig velkommen til først at indfinde sig lørdag morgen. Af hensyn til reservation af værelser bedes ankomststid anført på tilmeldingen.
 
“Familier med kræftramte børn” vil efterfølgende invitere alle deltagerne til et nyt opsamlende møde i forlængelse af disse Temadage.
 
Deltagelse i Temadagene er ganske gratis og omfatter også overnatning og al forplejning på hotellet i løbet af begge dage.
 
 
Tilmelding
Seneste tilmelding til Temadagene for forældre, der har mistet et kræftramt barn indenfor de seneste ca. 2 år er mandag den 2. februar. Tilmeldingen er bindende.
 
 
Med venlig hilsen
Familier med kræftramte børn
 
 

Detaljer

Dato:
6 marts, 2015
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Arrangør