Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Røverjul

4 december, 2019 - 19:00 - 21:00

Et af julens store mysterier bliver måske løst i årets julespil, når Tørningspillet opfører Røverjul i Aktivitetsladen på Tørning Mølle onsdag den 4. december kl. 19.00
’Familier med kræftramte børn’ og ’Teater og Musikgruppen Tørning Mølle’ inviterer medlemsfamilier og andre til at deltage, når Tørningspillet holder generalprøve på julespillet ’Røverjul’.
Den 4. december er det for koldt til at benytte friluftsscenen, så stykket ruller over scenen inde i Aktivitetsladen i Tørning Mølle.

Røverjul

I år skal vi holde en vaskeægte Røverjul. Men… hov… Vent lige lidt lidt!
Hvad er egentlig en Røverjul for noget? Jo, det er jeg sikker på at Sebastian, Baltazar, Esmaralda, Lucinda og Sisyfos kan fortælle meget mere om, med hjælp fra de mange andre der bor i byen… og i nissehøjen. Så glæd jer når ’Teater og Musikgruppen Tørning Mølle’ holder en tidlig Røverjul og glæder sig til at sprede julestemning til alle.

Julelækkerier i pausen

I pausen byder FMKB på en omgang æbleskiver med gløgg/kaffe eller sodavand.
Øvrige drikkevarer kan købes på stedet for egen regning.

Kun for FMKB

FMKB råder over alle pladser i Aktivitetsladen, og alle medlemsfamilier kan således trygt deltage. Bedsteforældre og godkendte besøgsvenner samt personale fra børnekræftafdelingerne er også meget velkomne denne aften.

Tilmelding

Tilmelding sker ved at udfylde og indsende vedhæftede tilmeldingsblanket hurtigst muligt og senest mandag den 25. november. I vil få tilsendt bekræftelse ud på mail, samt flere info når vi nærmer os arrangementet.
Med venlig hilsen
Familier med kræftramte børn

Detaljer

Dato:
4 december, 2019
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Begivenhed Kategorier:
, , ,

Arrangør

FMKB
Telefon:
8694 6930
E-mail:
info@fmkb.dk
Se Arrangør hjemmeside