Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nordic Park

12 februar, 2016

Nordic Park har doneret nogle gavekort til “Familier med kræftramte børn”, og vi vil udlodde disse gavekort til medlemsfamilier med størst behov for en uges afveksling fra en trængt hverdag
Med kort afstand til stranden ligger Nordic park i meget naturskønne omgivelser i Nordsjælland midt mellem Tisvildeleje , Græsted og Gilleleje.
Her kan familien kvit og frit tilbringe en dejlig uge i børnenes vinterferie og hente nye kræfter og inspiration til at gøre hverdagen lettere.
Send en mail
Hvis du meneer, at jeres familie har behov og mulighed for et ophold i Nordic Park, skal I sende en mail til Sekretariatet med en kort beskrivelse af familiens situation samt en begrundelse for at komme i betragtning. Herefter vil Foreningen prioritere de familier, der har størst behov. I mailen anføres også hvor mange voksne og hvor mange børn familien består af.
Nordic Park
Opholdet i Nordic Park finder sted i helt nye lækre ferielejligheder, der er opført som rækkehuse i to etager: Stue og køkken ligger i åben forbindelse. Boligerne er kørestolsvenliget indrettet og monteret og udstyret med alt, hvad familien har brug for under et ugeophold. Lejlighederne er indrettet med op til 6 sovepladser, og alle lejligheder har en lille terrasse med møbler – se mere på: www.nordicpark.dk
Ankomst og afrejse
Opholdet finder sted i uge 7 i børnenes vinterferie med ankomst fredag den 12. februar og afrejse igen fredag den 19. februar. Familier der kommer i betragtning, vil modtage yderligere informationer og en række praktiske oplysninger sammen med gavekortet.
Send omgående en mail med alle kontaktdetaljer og en kort beskrivelse af jeres situation og begrundelse for et ophold i Nordic Park til Foreningens Sekretariat.
Medio januar vil alle ansøgerfamilier modtage besked om prioriteringen. Sekretariatets mailadresse er info@fmkb.dk

Detaljer

Dato:
12 februar, 2016

Arrangør