Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Glædeslegat 2016

30 juni, 2016

’Familier med kræftramte børn’ har afsat et større beløb, som gør det muligt for en del af vores medlemsfamilier efter ansøgning at modtage et Glædeslegat til brug efter eget ønske. Hvert Glædeslegat er på kr. 3.000,00.

For at komme i betragtning til at modtage et Glædeslegat er det en forudsætning, at familien på ansøgningstidspunktet er påvirket af at have eller have haft et kræftsygt barn. Barnet er således enten i intensiv behandling eller mærkbart påvirket af sin kræftsygdom. Familier, der for nyligt har mistet et barn, kan også ansøge.
Foreningen stiller ingen specifikke krav om beløbets anvendelse, blot skal det naturligvis (også) være til glæde for det kræftramte barn. Beløbet er skattefrit.
Ansøgning om tildeling af et Glædeslegat skal være Sekretariatet i hænde inden udgangen af juni 2016 og skal indeholde følgende oplysninger:
1. Ansøgerens navn og adresse
2. Det syge eller mistede barns fulde navn
3. Barnets CPR-nummer
4. Barnets status på ansøgningstidspunktet
5. En kort behovsmæssig og/eller emotionel motivation
for ansøgningen

Ansøgningen kan sendes på mail, fax eller som brev.
Hvis det samlede beløb i de modtagne ansøgninger overstiger Foreningens rådighedsbeløb til Glædeslegater, vil der blive foretaget en prioritering blandt de indkomne ansøgninger.
Alle ansøgere vil høre fra os ved udgangen af august måned 2016.

Detaljer

Dato:
30 juni, 2016

Sted

Danmark

Arrangør