Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Das ist Deutsch

25 november, 2016 - 27 november, 2016

Kom tættere på Tyskland og tysk kultur. FMKB inviterer dig til weekend-camp i Ans og på weekend-tur til Lübeck.
Ligesom danskerne elsker tyskerne julen, og hvert år bliver de berømte julemarkeder afholdt overalt i landet, også i Lübeck. Men hvilke traditioner ligger bag de berømte julemarkeder? Hvad sker der på et julemarked? Og er Tyskland andet og mere end øl, carrywurst og motorveje?
I weekenden den 5. til 6. november kan du sammen med andre unge i aldersgruppen fra 14 år og opefter blive lidt klogere på Tyskland og blive bedre forberedt til at besøge landet. Det gør vi så den sidste weekend i november.
På campen i Ans vil vi undersøge, hvad der ligger til grund for Tysklands store juletraditioner, og vi vil dykke lidt ned i den tyske kultur. Lidt af det tyske sprog vil sikkert også blive mixet ind, men det bliver garanteret helt uden lange huskeremser og besværlige krøller på tungen.
Derudover vil vi tage lidt forskud på juleriet, så vi er i den helt rette stemning til vores spændende besøg i Lübeck.
I Lübeck besøger vi bl.a. det store julemarked og snuser atmosfæren ind. Den er blandet af alle mulige dufte, glade smil og højt humør. Udover sin karakteristiske byport er Lübeck i særdeleshed berømt for sin marcipan, så mon ikke hele familien derhjemme vil sætte pris på en smagsprøve?
Der er et begrænset antal pladser til “Das ist Deutsch”, så send din tilmelding allerede i dag til Sekretariatet, så opnår du de bedste chancer for en plads.

Detaljer

Start:
25 november, 2016
Slut:
27 november, 2016
Begivenhed Kategori:

Sted

Danmark

Arrangør