Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Anemone Teatret

11 marts, 2017 - 12:00

Midt inde i København, i Suhmsgade bag Kultorvet og Rundetårn,ligger et lille hyggeligt teater, der spiller masser afforestillinger for børn og barnlige sjæle.

Det er Anemoneteatret, der blev stiftet i 1984 og i 1988 fik tilhuse i Suhmsgade.

Lyset og lykkens edderkop

En musikalsk odyssé om at stå fast uden at ståstille

Farmors hus skal sælges. Ida er rasende og gemmer sig ikælderen, hvor hun møder edderkoppen Alfred, der lover at hjælpehende. Sammen tager de på en farefuld rejse i farmors badekar – kunbevæbnet med det lys, Ida har tændt for sin farmor, deres sang ogmusik. På hele rejsen gennem den tætte tåge skal de både forbi Denstore Rovfisk, overvinde Krigeren på Ensomhedens ø og til sidst slådet afgørende slag mod Det onde i heksens hule.

Lyset og lykkens edderkop er et moderne eventyr iscenesat medmasser af magi og live musik komponeret af Stine Michel, der i 2016vandt den prestigefyldte “Carl prisen” for “Årets komponist -børnemusik”. Forestillingen varer ca. 50 min. og er velegnet forbørn fra 5 til 12 år.

Om forestillingen skrev Teateravisen bl.a.: “Det er flot skruetsammen og virkelig veludført. At der er lys selv i mørke stunderbliver ligeledes en lektie, som både Ida og publikum tager med sig,og forestillingen er på den måde en god blanding af morale ogmusikalsk overskud”.

Kun FMKB i Anemoneteatret

‘Familier med kræftramte børn’ råder over samtlige 150 pladser iteatret til denne forestilling, og alle gældende isolationsreglerkan således overholdes.

Kom i god tid

Forestillingen starter kl. 15.00, men teatret opfordrerfamilierne til at komme mindst et kvarter før, så børnene kan faldelidt til ro og være på plads, når tæppet går.

Tilmelding

Udfyld og send hurtigst muligt og senest fredag den 24. februartilmeldingsblanketten.

Nogle få dage før forestillingen bliver ‘først-til-mølle’billetterne tilsendt.

Med venlig hilsen – og pågensyn i Anemoneteatret

Familier med kræftramtebørn

Detaljer

Dato:
11 marts, 2017
Tidspunkt:
12:00