Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Åbent Hus i Ans

10 september, 2016 - 10:00 - 16:00

[cmsms_row data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”0″ data_overlay_opacity=”50″ data_color_overlay=”#000000″ data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center” data_bg_color=”#ffffff” data_color=”default” data_padding_right=”3″ data_padding_left=”3″ data_width=”boxed”][cmsms_column data_width=”1/1″][cmsms_text animation_delay=”0″]
I flere år har Foreningen tilbudt ophold i boliger til ferie og rekreation, men ønsker og behov er stadigt voksende, og tilbuddene er absolut ikke længere tilstrækkelige.
Planerne for udbygningen har stået på gennem længere tid og er nu kommet så langt, at vi kan præsentere allerede igangsatte og kommende projekter, der alle bliver gennemført til gavn og glæde for vores mange medlemsfamilier.
Centralt i udvidelsen bliver opførelsen af et ferie- og rekreationscenter, hvor endnu flere medlemsfamilier kan nyde et ophold under og efter barnets behandling.
Samtidigt vil centret komme til at danne rammen om en lang række af de aktiviteter, som hidtil har fundet sted på andre lokaliteter.
Det vil derfor glæde Bestyrelsen at byde Foreningens medlemsfamilier velkommen til
ÅBENT HUS på Århusvej 51, 8643 Ans By
Information
Efter ankomsten vil Sekretariatet informere om de allerede igangsatte projekter, tilhørende naturpleje i området og give en oversigt over forventningerne til gennemførelsen af en lang række kommende faciliteter i årene fremover.
Ude eller inde
Ingen ved endnu hvordan vejret arter sig lørdag den 10. september, så derfor er der taget højde for dets luner. I tilfælde af dårligt vejr gennemføres arrangementet i opstillet telt.
Rundvisning
Der vil blive arrangeret en rundvisning i det store område, hvor vi bl.a. kan besigtige de nyerhvervede faciliteter og udenoms arealer – samt nyde den meget smukke natur.
Frokost
Foreningen byder på en rigtig lækker frokost med bl.a. velsmagende, italiensk Porchetta med forskellige salater, grøntsager og kartofler. Hertil drikkevarer efter eget ønske.
Øvrige aktiviteter
Hvis vejret tillader det, er der mulighed for at prøve Foreningens ATV’ere, de kraftige 4-hjulede motorcykler. En svømmetur i Tange Sø kan måske også friste nogen – eller måske en lille og hurtig aktivitet på boldbanen eller Tarzanstien.
Hvem kan deltage
Udbygningen af alle faciliteterne i Ans bliver realiseret udelukkende til gavn og glæde for Foreningens medlemsfamilier, og derfor er denne invitation kun henvendt til disse.
Tilmelding
Ønsker familien at deltage i ÅBENT HUS arrangementet, skal sekretariatet have modtaget jeres tilmelding senest mandag den 29. august. Nogle få dage før aktiviteten vil alle deltagere modtage bekræftelse og yderligere oplysninger
Med venlig hilsen – og velkommen til Ans
Familier med kræftramte børnClick here to change this text
[/cmsms_text][/cmsms_column][/cmsms_row]

Detaljer

Dato:
10 september, 2016
Tidspunkt:
10:00 - 16:00