Årets kunstner

‘Årets kunstner’ maler hvert år et støttebillede til Familier med kræftramte børn. Salget af støttebillederne går ubeskåret til organisationens arbejde.

Støttebillederne er udført af nogle fantastiske kunstnere. Bag de smukke kunstværker, er der nogle varme og empatiske mennesker, som uden vederlag stiller deres malerier til rådighed for Familier med kræftramte børn.

Vi vil gerne takke disse kreative mennesker, da vi gennem salget af deres billeder kan give alle de udsatte familier nogle positive oplevelser i en svær tid.

 Tal R

Tal R

Tal R

Tal R

Årest kunstner er ikke ’bare’ maler. Tal R’s vildtvoksende kunst består af tegninger, malerier, skulpturer, grafik og installationer. Han har blandt andet været med til at udsmykke operaen og Frederik den 8.s Palæ på Amalienborg, hvor kronprinsparret bor i dag.
Jacob Haugaard

Jacob Haugaard

Jacob Haugaard er en mand med mange talenter, entertaineren og musikeren kan også male, Jacob viste første gang sit talent i 2017 med billedet "Henrik, tøsen og Haugaard" til fordel for ”Center for hjerneskadet”
Kristian von Hornsleth

Kristian von Hornsleth

2019
Kristian Von Hornsleths værker hænger i en række toneangivende danske og internationale samlinger og har opnået imponerende salgspriser. Kristian Von Hornsleth har i en længere årrække været en aktiv støtte for FMKB og har igennem årene hjulpet med at indsamle store beløb til FMKBs arbejde.
Thomas Eje

Thomas Eje

2018
“Livet er som et maleri. Man begynder med en prik eller en streg, og til sidst er lærredet forhåbentligt fyldt ud med en historie og en masse dejlige farver. Fordelen ved et maleri er, at man altid kan male det over og begynde forfra”.
Jytte Abildstrøm

Jytte Abildstrøm

2017
Skuespillerinde, teaterleder, teaterdirektør for Riddersalen og kunstner - Jytte Abildstrøms kreative talent og engagement fornægter sig ikke. Hendes varemærke er hendes knaldrøde hår og smittende humør!
Michael Bundesen

Michael Bundesen

2016
I starten af 1970'erne havde Bundesen et job som radiovært på Danmarks Radios P3, herigennem mødte han guitaristen Michael Hardinger, der også havde sin gang på radioen. Hardinger havde et fritidsband, der dengang hed Passport, og herigennem blev Bundesen tilbudt rollen som forsanger.
Franz Beckerlee

Franz Beckerlee

2015
Franz Beckerlee prøver at skildre nuet i sine spontane oliemalerier, hvor sporene efter processen træder tydeligt frem. Farverne i malerierne udgør en helt bestemt klang som er Franz Beckerlee´s helt egen identitet,og det harmoniske, rytmiske forløb røber hans baggrund som musiker.
Anne Linnet

Anne Linnet

2014
Anne Kristine Linnet er en dansk sangerinde og komponist. Hun har været en del af den danske musikscene siden 1970'erne, og er én af de få sangerinder der har været populær igennem flere årtier.
Johnny Madsen

Johnny Madsen

2013
Johnny Madsens malerier er portrætter eller figurer. Ikke i traditionel forstand men i en slags grundform. Der er ikke tale om portrætter af nogle bestemte mennesker, men et ønske om at skildre det menneskelige. En nysgerrighed og søgen efter den indre originalitet.
Troels Trier

Troels Trier

2012
Musiker, kunstner og økologisk landmand. Troels var medstifter af det berømte kunstnerkollektiv "Røde Mor" i ´68. Han har efterfølgende lavet en del soloplader og shows. Troels har med sit politiske og satiriske engagement bidraget til den danske sangskat med sange som "Jeg er på rekreation" og "Bøf med løg".
Lars H.U.G.

Lars H.U.G.

2011
Lars H.U.G. har vundet adskillige Grammyer for hans musik og repertoiret spænder fra new wave, pop, rock, jazz til singer/songwriter. Lars H.U.G. er en af landets mest respekterede og originale kunstnere.
Erik Clausen

Erik Clausen

2010
Filminstruktør, skuespiller og manuskriptforfatter, men også og ikke mindst maler, cykelrytter, sangskriver, performer, samfundsrevsende kommentator, boksefan, foredragsholder, TV-personlighed, manuskriptforfatter, skuespiller og filminstruktør.