Familier med
kræftramte børn

Indlæser Begivenheder

Unge-camp i Århus for (10-15 år)

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Unge-camp i Århus for (10-15 år)

Foreningen er glade for at invitere jer til en spændende og sjov camp i Århus fra den 27. til den 29. september. Det bliver en fantastisk weekend fyldt med oplevelser, hygge og gode minder.

Vi skal bo på et dejligt hotel i centrum af Århus, hvor vi har alle faciliteter til rådighed. Weekenden vil byde på en række sjove aktiviteter. I skal blandt med en spændende havnerundfart, hvor vi kan udforske Århus fra vandsiden og se byen fra en ny vinkel. Derudover skal vi besøge tivoli friheden og vi vil også tilbringe tid på Strøget, hvor vi kan shoppe, hygge os og spise lidt lækkert. Selvfølgelig skal vi også nyde noget lækker mad sammen, så vi holder energien oppe til alle vores aktiviteter.

Campen er for alle børn og unge i alderen 10-15 år. Vi mødes ved hovedindgangen til hotellet i centrum af Århus fredag kl. 18:30, og vi ser frem til at tilbringe en uforglemmelig weekend sammen med jer.

For at tilmelde dig campen, skal du sende en e-mail til [din e-mailadresse] senest den 10. september med dit navn, alder og kontaktoplysninger.

Vi glæder os til at skabe en weekend fyldt med sjov og fællesskab sammen med jer!

Kh. Trine og Thøger


Hvem: 
Weekenden henvender sig til unge mellem 10 – 15 år, der alle har eller har haft kræft.

Mødested: Århus centrum, hotel og adresse kommer snart.

Tidspunkt: Fra den 27. kl.18.30 – 29. september kl.10.00.

Pris: Gratis.

Tilmelding: Senest fredag den 13. september 2024 til thoeger@fmkb.dk (Tilmelding åbner d.27. juni).

Ved tilmelding skal i oplyse:  Navn og alder, mobil samt, hvis der er noget vi bør være obs på. Fx handicap, hjælp til medicin, træthed eller andet der kan være relevant for at kende til.

Vi glæder os til at se dig til en fantastisk sommercamp!

27 september 18:30 29 september 10:00

8694 6930

Se Arrangør hjemmeside