Familier med
kræftramte børn

Indlæser Begivenheder

Pippi – Verdens stærkeste pige i MCH

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Pippi – Verdens stærkeste pige i MCH

15 oktober, 2023 15:00 17:00

VERDENS STÆRKESTE PIGE VENDER STÆRKT TILBAGE TIL HERNING

ASTRID LINDGREN-KLASSIKER MED HUMOR OG NOGET PÅ HJERTE

Pippi, hvis fulde navn er Pippilotta Viktualia Rullgardinia Krusemynte Efraimsdatter Langstrømpe, gør tingene på sin helt egen måde – og måske ikke helt som de voksne bryder sig om. Men hun gør alting af et godt hjerte og med glimt i øjet. Med vennerne, søskendeparret Tommy og Annika laver hun sjov og ballade og gode gerninger i og omkring huset Villa Villekulla, hvor hun bor sammen med sin hest, Lille Gubben, og aben Hr. Nilsson. Hun holder tyveknægtene Blom og Dunder-Karlsson, som vil stjæle hendes kostbare skatte, fra døren, ligesom hun undgår at blive sendt på børnehjem af den fornemme Frk. Prysselius, som bedst kan lide orden i sagerne. Alle disse figurer kan sammen med Pippis far, Kaptajn Langstrømpe, og betjentene Kling og Klang opleves på de skrå brædder i MCH Herning Kongrescenter.

Det praktiske

forestillingen er 2 X 45 min.

aldersgrænsen er fra ca. 4 år

Når vi kommer tættere på, så forvent at FMKB invitere på et let traktement før kl. 15 (fra ca. kl. 14). Det vil stå i deltagerinfo.

Hvem kan deltage

Teaterforestillingen er for familier med familiemedlemskab (det vil sige forældre , søskende og det kræftramte barn) samt bedsteforældre.

Der vil være andre publikummer end FMKB’s medlemmer i teatersalen.

Tilmelding

Tilmeldingen åbner 14. juni.

Tilmeldingsfristen er 14. september

OBS! Når vi når tilmeldingsfristen køber FMKB de bestilte billetter, derfor opfordrer vi til at evt. afbud kommer inden den 14. september, så vi ikkestår med ubrugte billetter på dagen.

Gratis

8694 6930

Se Arrangør hjemmeside

Østergade 37
Herning, 7400 Danmark
+ Google Maps
99269999
Se Sted hjemmeside