Familier med
kræftramte børn

Indlæser Begivenheder

Moulin Rouge Unge-Camp i Holstebro (16+) – Fuldt booket

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Moulin Rouge Unge-Camp i Holstebro (16+) – Fuldt booket

10 november, 2023 16:00 11 november, 2023 17:00

Så er det tid til at mødes i det skønne Holstebro for 16 + gruppen.

16+ gruppen er for unge som har eller har haft kræft (alder 16+) Der vil være tjek ind på Hotel City Holstebro kl. 16.00. Her vil der være mulighed for at skifte til pænere tøj inden vi kl. 18.00 skal ud at spise på restaurant Cooks.Leveres af Business Website

Fredag aften skal vi i Holstebro musikteater og se musicalen Moulin Rouge.

Træd ind i en burlesque verden, hvor erotikken damper, mystikken hersker og champagnen springer. En flamboyant og frivol verden, hvor Det Gode kæmper mod Det Onde, og komedie veksler med tragedie. Baz Luhrmanns spektakulære film bringes til live i Aksel Nørgaard Salen, som er totalt forvandlet til den legendariske natklub i Paris. Tiden er La Belle Époque. Stemningen er magisk!

EN LØSSLUPPEN OG TRAGISK KÆRLIGHEDSHISTORIE Vi er i Paris år 1899. Den unge, håbefulde digter Christian ankommer til byernes by, hvor han løber ind i den flamboyante kunstner Toulouse-Lautrec. Han skriver på et teaterstykke med titlen ”Spectacular Spectacular”, som Christian løfter til nye højder og giver en rørende slutning. Stykket er tænkt til natklubben Moulin Rouge. Og hovedrollen skal spilles af natklubbens ukronede dronning, Satine.  Det skal udfolde hendes store talent og samtidig være en hyldest til de fire værdier, der definerer Moulin Rouge: Sandhed, skønhed, frihed og kærlighed. Christian forelsker sig hovedkulds i Satine, og modstræbende må hun erkende, at hun også har stærke følelser for både teaterstykket og den (endnu) uskyldige forfatter. De får natklubbens ejer, Harold Zidler, med på ideen, og for at sikre den nødvendige økonomi allierer han sig med den stenrige og skruppelløse hertug af Monroth. Hertugen vil gerne punge ud, men kun under én betingelse: Satine skal være hans. Nu begynder en tragikomisk trekantsintrige, hvor Satine og Christian kæmper mod alle odds for at udleve deres kærlighed. Men noget, som end ikke kærligheden kan overvinde, har indtaget Satine…

Lørdag morgen spiser vi en lækker brunch på Hotel city,

Herefter går turen til wild`n`fun hvor der skal races om kap i go – cart. Efter en masse benzin i blodet – skal vi dyste i en omgang lasergame.

Herefter tager vi retur til Holstebro centrum – hvor vil vi spise et lækkert måltid sammen (13.30 -16.00)

Dem som har lyst kan gå en tur i Vestjyllands flotteste gågade.

Herefter vil FMKB sige tak for denne gang og på snarligt gensyn.

Mvh.

Familier med kræftramte børn

Tanja Skærbæk

Tilmelding skal være til Tanja på Tanja@fmkb.dk

Obs. Ved tilmelding skal i oplyse:  Navn, alder, mobilnummer samt, hvis der er noget vi bør være obs på. Fx handicap, hjælp til medicin, udtrætning eller andet der kan være relevant for at kende til.

Sidste tilmelding er 1 nov. (Først til mølle-princip)

8694 6930

Se Arrangør hjemmeside