Familier med
kræftramte børn

Indlæser Begivenheder

Juletur til København med 16+ (tilmelding åbner 19. september)

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Juletur til København med 16+ (tilmelding åbner 19. september)

19 december 17:00 22 december 10:30

Sammen skal vi opleve julens magi i det smukke julepyntede København!

Vi mødes torsdag d. 19. dec. hvor der vil være tjek ind kl. 17.00 på Tivoli hotel og congress center (Arni Magnussons Gade 2, 1577 København)

Torsdag aften vil vi tjekke ind på værelserne og vi vil bruge aftenen på at få noget lækkert aftensmad på hotellet og der vil været tid til brætspilshygge osv.

Fredag vil vi tage ud og opleve det smukke juleudsmykkede København – der vil være rig mulighed for at shoppe i alle de flotte butikker/juleboder. Der vil også være tid til at man kan begive sig rundt på egen hånd. Vi skal selvfølgelig også have lækker frokost og senere aftensmad. Aftenen vil stå på hygge på hotellet.

Lørdag vil vi spise en lækker brunch på hotellet og der vil være mulighed for en tur i poolen på hotellet. Senere skal vi ud at have frokost, hvorefter vi endelig skal ind og se Tinka musicalen i Glassalen sidst på eftermiddagen. Lørdag aften vil vi bruge i tivoli på at prøve forlystelser osv.

Søndag vil vi spise brunch og derefter vil være tjek ud fra hotellet kl. 10.30.

Vi ønsker jer alle en glædelig jul samt et godt nytår og på snarligt gensyn i jan. I Lalandia

Tilmelding til Tanja på Tanja@fmkb.dk / 29804539.

Hvem: Weekenden henvender sig til unge i alderen 16+, der alle har eller har haft kræft. Der er et begrænset antal pladser til dagene.

Sted: Tivoli hotel

Pris: Gratis.

Transport: Du skal selv stå for transport, men det er oplagt at koordinere kørsel.

Tilmelding: Åbner 3 måneder før campen start.

Ved tilmelding skal i oplyse:  Navn, alder, mobilnummer samt, hvis der er noget vi bør være obs på. Fx handicap, hjælp til medicin, udtrætning eller andet der kan være relevant for os at kende til.

Kh. Tanja og Thøger

8694 6930

Se Arrangør hjemmeside