Familier med
kræftramte børn

Indlæser Begivenheder

Juletræsfest i Baboon City (for medlemmer i Region Midt- og Nordjylland)

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Juletræsfest i Baboon City (for medlemmer i Region Midt- og Nordjylland)

1 december 10:00 16:30

Juletræsfest for medlemmer i Region Midtjylland og Region Nordjylland

Ingen jul uden Juletræsfest i Baboon City!

Så er FMKB igen klar med invitation til foreningens juletræsfest for medlemmer med adresse i Region Midtjylland og Region Nordjylland!

Juletræsfesten i Baboon City i Herning afholdes i år søndag den 1. december kl. 10- ca.16.30

Her tager FMKB og den store legeplads på hele 9.000 m² imod de mange juleglade familier.
Denne søndag – den 1. december – er hele Baboon City reserveret til FMKB, og FMKB’s isolationspolitik kan overholdes uden problemer.

Hele dagen byder FMKB på herligt samvær, dejlig julemad, hygge, julegaver og godteposer til alle børn under 18 år samt spændende og sjov underholdning.

Julepynt og -dekorationer i lange baner

Når familierne er samlet i Baboon City kl. 10.00, hygger vi os med fremstilling af julepynt og flotte dekorationer, og undervejs pynter børnene det store juletræ.
Efterfølgende vil vi nyde dejlig julemad, gaver og underholdning for alle børn og voksne.
Foruden gaver til de artige børn har julemanden også taget en spillemandsnisse med, så der hele dagen lyder dejlige juletoner i Baboon City.

Julemad i lange baner

Før familien møder frem til Juletræsfesten og den overdådige julemenu, er det måske en god idé at motionere rigeligt, for efter de allerbedste traditioner byder ’Familier med kræftramte børn’ ved frokosttid på en varm, lækker julebuffet med masser af julefavoritter for børn og voksne. Nyd bl.a. tarteletter, andesteg, flæskesteg, frikadeller, risalamande og meget mere. Og selvfølgelig er der mandelgaver til de heldige som finder ’mærkede’ mandler.

Dagens program!

Der vil traditionen tro være program på det meste af dagen, men dagen igennem vil langt de fleste af Baboon Citys mange forlystelser være til helt og aldeles fri afbenyttelse af alle deltagere.
Dagens program er under udarbejdelse, men inden det går løs, vil programmet blive sendt til alle, der er tilmeldt. Vi kan godt garantere at alle de gode gamle traditioner helt i behold, krydret med masser af sjov og aktiviteter.
Sidst på dagen uddeles der sædvanen tro flotte julegaver og lækre godteposer til alle artige børn under 18 år.

Hvem kan deltage?

Juletræsfesten er forbeholdt indbudte medlemsfamilier af FMKB i Region Nordjylland og Region Midtjylland. Dvs. børn, der har eller har haft kræft samt deres søskende, forældre og bedsteforældre. Invitationen gælder ligeledes medlemmer af Unge Netværket.
Familier der har mistet et barn på grund af kræft kan naturligvis også deltage.

Vi vil meget gerne påpege at dagen IKKE er for andre end de nævnte kategorier.


Som altid minder vi om, at det absolut ikke er hensigtsmæssigt at deltage, hvis man udgør nogen smitterisiko for børn i behandling for kræft.
Læs FMKB’s isolationspolitik her

Tilmelding til gratis juletræsfest

Foreningen er allerede i julehumør, så derfor er hele arrangementet og deltagelse også i år ganske gratis.
Drikkevarer er dog som sædvanligt for egen regning og betales direkte ved betjening.

Tilmelding åbner 22. august

Af hensyn til indkøb af gaver og en lang række andre praktiske ting, opfordre vi til hurtig tilmelding. For ikke at sige en absolut betingelse for deltagelse – er at overholde tilmeldingsfristen, som er søndag den 20. oktober.
Ved tilmelding bekræfter I samtidig at I har læst invitationen og forstået afsnittet om, at deltagelse kun er for personer, der ikke udgør nogen smitterisiko for børn i kræftbehandling.

Endeligt program

Inden vi nærmer os juletræsfesten, vil alle tilmeldte deltagere modtage dagens program og de sidste supplerende oplysninger om juletræsfesten på den mail I har oplyst ved tilmelding.
Så find nissehuen frem og send julehumøret i top, så er vi klar til en festlig juledag i Baboon City.

Med venlig hilsen og på gensyn til en dejlig juletræsfest i Baboon City,


Familier med kræftramte børn

Gratis

8694 6930

Se Arrangør hjemmeside

Åkirkebyvej 10
Herning, 7400 Danmark
Se Sted hjemmeside