Familier med
kræftramte børn

Indlæser Begivenheder

Drengehørms-camp i Vildbjerg for drenge i alderen 10+ (tilmelding åbner 25. juli)

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Drengehørms-camp i Vildbjerg for drenge i alderen 10+ (tilmelding åbner 25. juli)

25 oktober 19:00 27 oktober 10:00

Foreningen inviterer endnu engang til Drengehørms-camp i Vildbjerg. Har du eller har du haft kræft og er over 10 år – elsker drengehørm og sportslige aktiviteter, så er det nu du skal melde dig til. Niveau og erfaring har ingen betydning for vores program og aktiviteter – det vigtigste er, at du har ja-hatten på og er på frisk på en udfordring.

Campen vil igen være på Vildbjerg fritids og kulturcenter. (Sports alle 6, 7480 Vildbjerg). Togstatiomne ligger ca. 250 m. fra stedet, hvor vi holder til hele weekwenden.

På campen skal vi blandt andet dykke med instruktører i svømmehallen, finde den bedste skytte på Vildbjerg skydebane. Derudover skal vi også prøve kræfter med kørestolsrugby, og traditionen tro har vi også tid til håndbold i hallen med Magnus Bramming (professionel håndboldspiller og tidligere landsspiller). Der er desuden booket svømmehal både fredag og lørdag aften, hvor vi kan give den gas eller smide stængerne op efter nogle aktive timer.

Vi glæder os til en helt igennem fantastisk drengeweekend med masser af sjov og gang i den.

Du må gerne invitere din bror (+10 år), bedste ven (+10 år) eller din far med.

Tilmelding skal ske til thoeger@fmkb.dk og bemærk, at der er begrænsede pladser. Der åbnes for tilmelding 25. juli

Sidste tilmeldingsfrist er fredag den 11. oktober.

Ved tilmelding skal jeg have navn på det barn som er eller har været syg samt navn på sin eventuelle ledsager (bror, ven eller far).

I er meget velkommen til at skrive, hvis I har spørgsmål til campen på mailen: thoeger@fmkb.dk eller på mobil 2074-6048.

Vi glæder os til endnu en skøn Vildbjerg-weekend!

Mathias, Signe & Thøger

8694 6930

Se Arrangør hjemmeside