Familier med
kræftramte børn

Indlæser Begivenheder

Actiondag i Nordjylland

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Actiondag i Nordjylland

27 april 10:00 15:00

Der er altid fart over feltet, når Dansk Land Rover Klub, Aalborg Kaserners veteranpanser og køretøjsforening, Flyvevåbnets veterangruppe og ’Familier med kræftramte børn’ mødes til actiondag på Hvorup Kasernes øvelsesterræn i Nørresundby!

Igen i år er der vilde oplevelser for jer som har oktan i blodet! F16 flyver normalt hen over himle med lynets hast, men denne lørdag strå den solidt plantet på jorden og du kan komme helt op i cockpittet.

Range Rovere og Land Rovere drøner rundt på udfordrende ruter, mens pansermandskabsvogne brøler rundt på det militære terræn.

Hvis du selv vil vride i gashåndtaget, så kan du snuppe en tur på ATV’erne som også er tilgængelige på dagen.

Luni Smil kommer også og drøner rundt sammen med store og små!

Når sulten melder sig kommer grill-kongerne fra Slagter Stiller atter på besøg.

HUSK! Det er din egen forsikring, som gør sig gældende til arrangementet.

Hvem kan deltage?

Action-dagen er et lukket arrangement udelukkende med deltagere inviteret af ’Familier med kræftramte børn’. Hele familien er naturligvis velkommen, dvs. det syge barn, de raske søskende og deres forældre, samt bedsteforældre. Medlemmer af Unge-netværket kan også deltage. Invitationen gælder også personalet på alle hospitalsafsnit, der har relation til behandlingen af kræftsyge børn og unge. Familier der har mistet et barn på grund af kræft kan naturligvis også deltage. Støttemedlemmer med relation til familierne kan også deltage i dette arrangement. Dog skal vi som altid i forbindelse med Foreningens arrangementer minde om, at deltagelse af personer, der udgør en smitterisiko over for børn i kræftbehandling, som bekendt ikke kan deltage.

Tilmelidng

Tilmelding åbner 14. januar 2024

Tilmeldingsfrist er 14. april 2024

Gratis

8694 6930

Se Arrangør hjemmeside

Gl. Hvorupvej 101
Nørresundby, 9400 Danmark