Familier med
kræftramte børn

Yes – we speak English

Mentorholdet 2017/2018 er kommet godt fra start, og de tilbringer deres efterårsferie med engelsk på skemaet i London.

English Tea, Football samt sightseeing i London er blot nogle af de ting, som de unge oplever, alt imens de lærer at bruge- og tale det engelske sprog til bl.a. bestilling af mad og til at finde rundt i Londons Underground. Derudover er der et fuldt pakket program med opgaver, som skal løses i løbet af dagen.

Nyt medlem i mentorgruppen, Pauline Jørgensen, glæder sig over at tilbringe efterårsferien sammen med andre tidligere kræftramte unge og er glad for at have fået en plads i mentorgruppen.

“Det er rigtig rart at være sammen med mentorgruppen, og vi har vores sygdomsforløb til fælles. Der bliver ikke kigget skævt til en, og vi er gode til at hjælpe hinanden, og så lærer jeg engelsk på en anderledes og sjovere måde end den måde, jeg er vant til”, siger Pauline Jørgensen.

Og mentor, Line Helle Lauritzen, glæder sig over at kunne give de unge gode oplevelser i den engelske hovedstad.

“Jeg tilbringer dage med seje unge mennesker, som, på trods af modstand, har så stor lyst til at se- og opleve verdenen, det er imponerende. Jeg er taknemmelig for, at jeg kan være med til at give dem disse oplevelser” udtaler Line Helle Lauritzen, som er mentor- og lærer i FMKBs uddannelsesprojekt.