Familier med
kræftramte børn

Kemo manden Kasper (gratis – dog forsendelsesomk.)

– og hans jagt på de sure kræftceller !

Bogen er en pædagogisk og velskrevet lille bog om børnekræft og dets behandling. Anvendes af pædagoger og sygeplejersker i samværet med kræftramte børn. Og bruges af forældre og andre voksne som højtlæsningsbog.

Det kan være svært for børn at forstå, hvad der sker med dem, når de bliver ramt af en kræftsygdom. Men det rådede Helle Motzfeldt bod på, da hun i 1991 skrev bogen Kemo-manden Kasper. I et letforståeligt og pædagogisk tilrettelagt sprog forklarer hun om kræftcellernes opståen, og hvordan Kemo-Kasper med gode venners hjælp går til kamp mod alle de sure celler.

Forklaringerne er forståelige, visuelle og virkningsfulde, og både det kræftramte barn og evt. raske søskende opnår større tryghed i forbindelse med behandlingen, og det syge barn kan derved mobilisere nogle psykiske ressourcer. Kræftramte voksne bruger også bogen til at forklare deres evt. egne mindreårige børn om sygdommen, behandlinger og bivirkninger.

Bogen er gratis.

Du betaler kr. 75 forsendelsesomkostninger hvis du vil have tilsendt 1 bog.

Til sygehuse, skoler, daginstitutioner m.m.: kontakt sekretariatet på info@fmkb.dk, hvis I ønsker at modtage mere end 1 bog.

 

75,00 kr.

Priser inkl. moms.

Varenummer 226 Kategori