Familier med
kræftramte børn

SPEAK’n’DINNER

Et helt nyt koncept – SPEAK’n’DINNER -skal være med til at give forældre til kræftramte børn en anderledes oplevelse og et tiltrængt pust fra hverdagens udfordringer.

Vi starter torsdag den 29. okt. og torsdag den 12. nov. med samme foredrag (SPEAK) om livskvalitet på trods.

De to arrangementer er identiske men afholdes to forskellige steder i landet. Det første på Storebælt Sinaturhotel & Konference i Nyborg. Det andet i Midtjylland (offentliggøres snarest).

 

Efter foredraget er der en lækker middag (DINNER), hvor der bliver rig mulighed for at hygge og snakke.

Og er du frisk på at blive lidt længere er der mulighed for at booke værelse (for egen regning).

 

Det første SPEAK’n’DINNER arrangement er med Johnny Sort Jensen, der som 18-årig mistede sin ene arm i en togulykke. Ud over at leve uden sin højre arm, har Johnny været udsat for fejloperation og haft en blodprop i hjertet. Alligevel betegner han sig selv som den der elsker livet mest af alle.

Med alvor og humor fortæller han åbent og ærligt om skelsættende vendepunkter i sit liv og de udfordringer og prøvelser, han gennemlever. Johnny Sort Jensen bruger sine egne oplevelser og erfaringer til at illustrere, hvordan det er muligt at fokusere på det positive og mulighederne i livet – selv når det ser sortest ud.

Johnny Sort lover at foredraget vil give dig inspiration og motivation til at tage de valg, som gør, at du eller dem du holder af, får det bedste ud af resten af livet.

Arrangementet er for forældre og bonusforældre.

Her kan du læse mere om det første SPEAK’n’DINNER arrangement.