Familier med
kræftramte børn

Sanders Løve

Sanders Løve

Sander fik sin Løve-udklædning

I forbindelse med en konkurrence, har Sander Christensen, 5 år, vundet en udklædning til sin kørestol. Virksomheden JSG Group har produceret den flotte løve.

Det hele startede med en henvendelse til Foreningen Familier med kræftramte børn (FMKB) fra Morten Jacobsen, PSC Group i Ringkøbing. En gruppe af virksomhedens medarbejdere ville gerne gøre en forskel for kræftramte børn. Virksomhedens ledelse var med på ideen og stillede materialer og produktionsapparater til rådighed, mens medarbejderne brugte deres fritid til at skabe en fantastisk kørestolsudklædning til Sander.

I FMKB synes vi at ideen var sjov og var derfor med på ideen. 5 år blev så vinderen af konkurrencen. At han nu kan få en udklædning af en løve, som han holder så meget af, er vi kun glade for i FMKB, fortæller event manager Charlotte Kastbjerg.

Også Sanders mor Lotte Aaen Christensen glæder sig på Sanders vegne.

Min søn Sander på 5 år, er bidt af en gal løve. Han elsker simpelthen alt omkring især løver og mestre en stor viden generelt omkring dyr! Sander er i øjeblikket i stråle- og kemoforløb i Skejby, hvor vi bor i familiehuset til daglig.
Når Sander køres i kørestolen ind til strålekanonen er der tradition for han skal brøle som en løve når han nærmer sig sygeplejerske og radiografer- og alle er med på det.  At vinde sådan et kostume til kørestolen er virkelig stort, siger Lotte Aaen Christensen.

JSG Group er glade for at kunne hjælpe

Vi har hos JSG Group længe gerne villet gøre en forskel for børn, som desværre er blevet ramt af kræft. Og da en af vores medarbejdere så et lignende projekt i USA, var vi ikke i tvivl om at det var det, vi ville skabe. Derfor tog vi fat i foreningen Familier med kræftramte børn for at høre om de var med på ideen. Det var de heldigvis og en konkurrence blev sendt til foreningens medlemmer. Da vi så Sanders ønske, var vi slet ikke i tvivl om at vi skulle lave en flot løve til ham, fortæller Morten Jacobsen fra JSC Group i Ringkøbing.

Overrækkelsen af den flotte løve fandt sted på Trygfondens Familiehus’ P-plads den 26. maj.