Familier med
kræftramte børn

Posesalg gik ubeskåret til FMKB

Hver gang Saxkjær & Aamann solgte en pose i 2021 gik det fulde beløb til foreningen Familier med kræftramte børn (FMKB). I 2021 donerede Saxkjær & Aamann 10.420 kr. til FMKB.

Som forretningsdrivende er det blevet pålagt at poser skal koste 4 kr. Dette for at passe på at vi ikke får for meget affald og plastic forkerte steder. Det er der sådan set ikke noget i vejen med. Og hos Saxkjær & Aamann er man heller ikke i tvivl om at det er godt at undgå affald i naturen. De er blot kede af at de ikke må forære poserne til kunderne. Derfor gik de i sommeren 2021 i tænkeboks.

Thobias Saxkjær fortæller:

Vi vil jo gerne have at vores kunder får den bedste oplevelse og service når de handler hos os. Det har tidligere været en del af vores service at kunder fik de købte varer i en pose med butikkens logo, kvit og frit. Da det blev et krav at kunderne skal betale for vores poser, måtte vi tænke ud af boksen, for vi vil stadig gerne give den bedste service.  Mange kunder har efterhånden deres egen pose med, men der er stadig kunder som gerne vil købe en pose. Nogle undskyldte næsten at de ikke havde deres egen pose med. Vi tænkte derfor, hvordan kan vi undgå at kunderne er forlegne ved at købe en pose. Det kan vi ved at salget af poser går til et godt formål. Og det har været rigtig godt. Hvis kunden ikke har sin egen pose med, kan de se, at ved at købe en pose, så støtter de FMKB’s arbejde. Og hvem vil ikke gerne gøre hverdagen for en familie med et kræftramt barn lidt sjovere.

Saxkjær & Aamann’s posesalg i 2022 vil også blive omsat til en donation til FMKB.

Foreningen Familier med kræftramte børn (FMKB) er yderst taknemmelige for Saxkjær & Aamanns donation.

Da vi fik henvendelsen, blev vi rigtig glade. Det varmer virkelig, når en virksomhed – i dette tilfælde Saxkjær & Aamann – sætter initiativer i gang, som gør en forskel for de familier der står i en yderst vanskelig og ulykkelig situation. Den fine donation, som det er blevet til i 2021, vil blive brugt på forskellige arrangementer og tilbud i 2022. vi lægger blandt andet ud med besøg i Den Blå Planet, hvor medlemmer af foreningen kan opleve Danmarks Nationalakvarium på tætteste hold, fortæller Charlotte Kastbjerg, som er event manager og kommunikationskoordinator hos FMKB.

Familier med kræftramte børn (FMKB) er en selvstændig, landsdækkende forening, etableret i 1983. FMKB’s væsentligste formål er at hjælpe kræftramte børn og unge og deres familier, så alle kommer bedst muligt igennem en svær tid.