Feriehuse

Foreningen Familier med kræftramte børn tilbyder ophold i tre skønne feriehuse. Derudover er har foreningen shelters og bålhytte, som medlemmer også gerne må benytte.   Her kan du læse mere om, hvordan du får mulighed for at låne et af foreningens huse.

rekreativt ophold for hele familien

Nyd et rekreativt ophold for hele familien i en af foreningens feriehuse. Foreningen Familier med kræftramte børn (FMKB) råder over tre feriehuse, som udlånes til rekreative ophold for foreningens medlemsfamilier.

Prioritering og regler

Alle medlemsfamilier er velkomne til at booke et ophold. I skoleferier vil familier med børn i behandling have fortrinsret.

Huset er forbeholdt foreningens medlemmer i prioriteret rækkefølge.

1. Familier med børn der er i behandling (kontrol er ikke behandling)
2. Familier med børn der er færdigbehandlet.
3. Andre medlemsfamilier.
4. Foreningens aktive hjælpere og støtter.

Låneperioden er på maksimalt 1 uge. Weekendudlejning er også muligt.

For alle medlemmer er det gældende, at kontingent for indeværende år skal være betalt. (Kontingent opkræves i første kvartal)

Der er enkelte regler, som er gældende  for alle foreningens feriehuse. Øvrige forhold oplyses på den enkelte feriebolig.

  • Det er ikke tilladt at medbringe husdyr
  • Rygning er ikke tilladt i husene
  • Huset skal efterlades rengjort og opryddeligt. Dette gælder også grill, køleskab m.v.

Pris

Det er (næsten) gratis at låne FMKB’s feriehuse.

Du betaler blot for elektricitet.

  • 1 uge kr. 400,00
  • 1 weekend kr. 175,00

Beløbet indsættes på FMKB’s konto. oplysninger findes i informationsmateriale, som sendes til din mail, når du har fået et ophold.

Vores tilbud

Henne hytten

Hytten er topmoderne, rummelig og indeholder alt, hvad en familie har brug for. Hyttens 35 m2 er særdeles praktisk indrettet med stor stue med TV, hems, åbent køkken og 2 værelser samt toilet og bad. I alt er der soveplads til 6 personer (hvis man klemmer sig lidt sammen).

Se mere og bestil

Ans hytte

Ferieboligen er yderst velindrettet med 8 sovepladser og alle de moderne faciliteter, som er nødvendige for en familie, også når man har et barn i behandling. I området er der gode vandrestier.

Se mere og bestil

Camping i Ans

OBS: Reservation af camping er lukket for i år. Vi glæder os til at byde jer velkommen i 2023 Fra uge 27 (lørdag i uge 26) til og med uge […]

Se mere og bestil