Familier med
kræftramte børn

Landsholdsspillere, London og tre mentorunge 

Rasmus, Lars og Pauline er alle nye mentormedlemmer i 2017/2018, og de tilbringer deres efterårsferie sammen med mentorgruppen i London.

Lørdag morgen fik de en stor overraskelse, da mentor, Thøger Rasmussen, kunne fortælle dem, at han havde skaffet billetter til fodboldkampen Brentford FC VS Sunderland på Brentfords hjemmebane. 

De elsker alle tre fodbold, og det var en kæmpe oplevelse for Rasmus, Lars og Pauline at se de tre danske landsholdspillere Lasse Vibe, Henrik Dalsgaard og Andreas Bjelland spille på engelsk græs. 

Mentor, Thøger Rasmussen, glæder sig over, at dette kunne lade sig gøre og sender en stor tak til Andreas Bjelland for at gøre dette muligt, og til dem alle tre for at de efter kampen gav sig tid til at hilse på de tre unge.

“Jeg er så glad og taknemmelig for, at de tre fodboldspillere er så hjælpsomme og venlige, for jeg er sikker på, at denne dag er noget Rasmus, Lars og Pauline vil huske mange år frem. Kampen i dag er helt sikkert med til at sætte den sidste prik over i´et på en allerede helt fantastisk tur med de unge” siger Thøger Rasmussen. 

Tak til Lasse Vibe, Henrik Dalsgaard og Andreas Bjelland. I har givet tre kæmpe fans en uforglemmelig dag.