Familier med
kræftramte børn

Julehjælp til FMKB

Viborg Bolig- og Erhvervsudlejning støtter op omkring Foreningen Familier med kræftramte børns juletræsfester – stiller lagerhal til rådighed.

Gymnastikforeningen KVIKs Sammenholdet (gymnastikhold for unge i Viborg) hjælper med at pakke julegaver ind.

I mange år har foreningen Familier med kræftramte børn afholdt juletræsfester. I 2021 er ingen undtagelse. Til juletræsfesterne får alle deltagende børn en flot gave. De mange gaver er selvfølgelig pakket ind i julepapir og med gavemærker. Når så mange gaver skal være klar til et bestemt tidspunkt, er der brug for lagerplads og hænder. Og heldigvis træder gode kræfter velvilligt til, når der er brug for det.

Viborg Bolig- og Erhvervsudlejning stiller en lagerhal til rådighed, så de mange gaver kan opbevares inden de skal fragtes til henholdsvis Slagelse, Herning og Brovst, hvor de tre juletræsfester afholdes.

Da vi fik en henvendelse fra foreningen Familier med kræftramte børn (FMKB), var jeg slet ikke i tvivl om at det var noget vi gerne vil hjælpe med. Vi har nogle få ledige lejemål og efter en kort snak med Charlotte fra FMKB, fandt vi en rigtig god løsning. Hos Viborg Bolig- og Erhvervsudlejning er vi glade for, at vi kan hjælpe en forening, som har det ædle formål at skabe nogle oplevelser for familier, der står i den værst tænkelige situation, nemlig at deres barn får kræft. Vi er faktisk ret glade for at vi fik denne her henvendelse, fortæller Benny Tolstrup, direktør i Viborg Bolig- og Erhvervsudlejning.

Også i KVIK er de glade for at kunne hjælpe

Vores gymnaster på Sammenholdet var rigtig hurtige til at fortælle at de gerne ville hjælpe. Som instruktør for holdet er jeg stolt af og glad for at så mange unge vil afsætte en hel dag til at pakke julegaver ind til kræftramte børn og deres søskende. Stor cadeau til vores gymnaster, siger instruktør Trine Kæseler.

I alt vil ca. 700 personer deltage i de tre juletræsfester. Heraf er knap halvdelen børn. Resten er forældre og bedsteforældre.