Familier med
kræftramte børn

Gensynsglæde og masser af sol

Gensynsglæden var ikke til at tage fejl af, da deltagerne fra årets Club La Santa tur mødtes til reunion i de smukke naturomgivelser i Ans.

Fredag kom en hel flok unge til Ans fra hele landet, og der blev uddelt knus og opdateringer ”in real life”. De forventningsfulde unge havde en weekend med masser af aktiviteter og samvær i vente, og snakken gik lystigt rundt om bålet allerede få timer efter ankomst.

Efter ”godnat-runden” blev de unge vækket, og alle fik udleveret en lommelygte, som skulle bruges til natløb – noget, som i den grad overraskede de unge. Herefter ventede der en god nats søvn, så der kunne lades op.

Lørdagen gik med OL-tema, hvor alle var inddelt i grupper og kæmpede i alternative sportsdiscipliner som bl.a. æggekast, bowling med vandmelon og forhindringsbaner. De teamrelaterede øvelser var en stor succes, og de unge bidrog alle til det gode fællesskab og den gode stemning.

Inden solnedgangen blev de omkringliggende stier set fra en ATV – en aktivitet som de unge virkelig nød. Støvet fra ATV’erne havde lagt sig søndag, inden der var walk-and-talk, hvor hverdagen blev vendt på kryds og tværs.

Alle hjælpere i weekenden takker for nogle fantastiske dage, hvor det bliver helt klart, at Club La Santa turen i den grad er med til at danne venskaber på kryds og tværs af landsdele og aldre. TAK til alle deltagere og en stor tak til alle støttere, der gør sådanne arrangementer mulige.

                

Se flere billeder fra hele weekenden på vores Facebook-side i vores billedalbum “Club La Santa Reunion 2017”.