Familier med
kræftramte børn

FMKB går forrest med fokus på personlig og social udvikling

Familier med kræftramte børn afprøver det kommende år projektet Uddannelse til alle

[cmsms_row][cmsms_column data_width=”1/1″][cmsms_text]

FMKB går forrest med fokus på personlig og social udvikling

’Familier med kræftramte børn’ tilbyder det kommende år deltagelse i et Mentornetværk. Tilbuddet henvender sig primært til kræftramte børn og unge, som kort eller længere tid efter endt behandling oplever vanskeligheder ved at få en velfungerende hverdag til at hænge sammen.

Netværket vil støtte disse børn og unge og styrke dem såvel personligt som socialt. I Mentornetværket er der ansat en lærer, som skal undervise, støtte og motivere de unge til at komme videre med deres generelle trivsel. Herudover vil deltagelse i netværket øge deres selvværd og skabe relationer til andre unge.

I det kommende år tilbyder FMKB således en række aktivitetsdage med fokus på den enkeltes personlige og sociale udvikling. Tilbuddet er gratis, og alle børn og unge i aldersgruppen ca. 14 – 22 år, der har eller har haft kræft, kan deltage!

FMKBs lærer Thøger Rasmussen, er læreruddannet og har stor erfaring med planlægning af aktiviteter og undervisning på mange niveauer. Han er vant til at arbejde med unge mennesker og i at støtte dem i deres faglige, sociale og personlige udvikling.

I det kommende år vil FMKB fokusere på den personlige udvikling for denne gruppe af børn og unge.

[/cmsms_text][cmsms_heading type=”h2″ font_weight=”400″ font_style=”normal” text_align=”default” target=”self” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Aktivitetsoversigt[/cmsms_heading]

[cmsms_blog orderby=”date” order=”DESC” count=”6″ categories=”uddannelse” layout=”columns” layout_mode=”masonry” columns=”2″ pagination=”pagination”]

[/cmsms_column][/cmsms_row]