Familier med
kræftramte børn

FMKB er tilbage i det gode selskab

I bestyrelsen er vi stolte af at kunne fortælle, at FMKB nu atter er optaget i indsamlingsorganisationernes brancheforening ISOBRO.

Familier med kræftramte børn har de seneste år været igennem en turbulent tid, hvor foreningen blandt andet blev ekskluderet fra ISOBRO i 2017. Uroen kulminerede med, at den daværende sekretariatsleder og den samlede bestyrelse forlod foreningen i februar 2019, og en ny bestyrelse trådte til.

I den nye bestyrelse har vi det seneste halve år arbejdet målrettet på at kunne leve op til ISOBROs indsamlingsetiske retningslinjer. Det har nu båret frugt, og Familier med kræftramte børn er atter med i det gode selskab.

Vores hovedformål er at arrangere sociale og rekreative tilbud til kræftramte børn og deres familier. Dette kan vi kun med støtte fra alle vores bidragydere, og derfor er det en glædelig begivenhed, at vi nu igen kan vise alle, at vi lever op til god indsamlingsskik.

Endelig glæder vi os over, at generalsekretæren i ISOBRO i forbindelse med vores genoptagelse har udtalt: ”ISOBRO arbejder for, at det skal være trygt at give til velgørende organisationer. At Familier med Kræftramte Børn, forholdsvis kort tid efter eksklusionen, igen kan optages i ISOBRO vidner om, at de etiske retningslinjer har deres berettigelse, og om at den nye bestyrelse har udvist mod og handlekraft i forhold til at bringe orden på forholdene i foreningen. Det glæder vi os over.”