Familier med
kræftramte børn

EQUUS CURA støtter FMKB

I uge 19 (10. – 16. maj 2021) inviterer EQUUS CURA til et arrangement med overskriften

Rid i den gode sags tjeneste! STØT kræftramte børn, unge og deres familier!

Begivenheden annonceres online og man kan deltage ved at gå, cykle, løbe, ride, svømme eller hvad man nu har lyst til. Selv ruten er valgfri. Du kan vælge en i dit nærområde, eller udforske en ny spændende rute. Det er op til dig.

Louise Veirup, indehaver af ECUUS CURA fortæller om baggrunden for arrangementet:

Hvert år afholder jeg indtil flere ridt, hvor vi ofte støtter en god sags tjeneste.  Det gør jeg, fordi jeg mener at vi som virksomhedsejere har et samfundsansvar, og ikke mindst et ansvar over for de nonprofitorganisationer, som gør et stort frivilligt arbejde, for at holde hånden under dem der har mest brug for det.

Denne gang samler jeg ind til Familier med kræftramte børn, som har til formål at hjælpe de ca. 160 børn under 14 år, som hvert år rammes af kræft, samt deres familier.

Overskuddet skal gå til en camp hvor de mødes med andre kræftramte børn. Her får de mulighed for at spejle sig i hinanden, blive udfordret i deres trygge rammer, samt få værktøjer til hvordan de kommer videre med livet med eller uden sygdommen.

Hvert år får ca. 160 børn under 14 år i Danmark konstateret kræft. Det betyder store omvæltninger for de familier, der rammes. Der er ikke altid overskud og mulighed for at gøre de ting, familier normalt gør, for eksempel gå en tur i biografen, i Zoo, eller tage ud at rejse.

Louise Veirups støttearrangement glæder også foreningen Familier med kræftramte børn:

Alle disse familier har brug for, bare en gang imellem at gøre og lave ting, der er en selvfølge for mange andre børn og familier. Derfor forsøger vi at hjælpe de mange, der har brug for nogle lyspunkter, rådgivning og støtte i en opslidende tid hvor lykken ikke tilsmiler dem.

At Louise finder FMKB’s arbejde værd at støtte, er vi meget taknemmelige over, fortæller event manager Charlotte Kastbjerg

Ridtet afholdes hele uge 19, hvor du kan ride/gå/cykle når det passer dig! Der er ingen krav til distance hastighed mv. da ALLE skal kunne være med i den gode sags tjeneste. 

Alle modtager efter endt ridt en flot roset, samt et diplom med det donerede beløb. Da vi ikke kender det eksakte donerede beløb, for ridtet er afsluttet, er det ikke muligt at få tilsendt diplomer samt rosetter før begivenheden endt og alt er opgjort i uge 20.

Det koster 150 kr. at være med i begivenheden. Og det er overskuddet herfra, som Louise Veirup donerer til FMKB.

Tilmelding skal ske på EQUUS CURA’s Facebookside. FMKB deler også begivenheden på egen facebookside.