Familier med
kræftramte børn

Endnu en FMKB sommercamp

De unge er blevet hentet i Ans, og teamet omkring FMKBs årlige sommercamp ser med stor glæde tilbage på en uge med højt aktivitetsniveau, gode snakke og nye- og tætte venskaber.

FMKBs sommercamp blev afholdt sidste uge i Ans, og de unge mennesker havde fuldt program hele ugen. Aktiviteterne foregik til lands og til vands, og hver dag havde et nyt tema. Der blev bl.a. ”Hollywood-dag”, hvor de unge selv skulle skrive, instruere og redigere deres egne film med efterfølgende rød løber og oscaruddelinger, der var en ”Farmerdag” med bl.a. ringridning, finsk bad og ATV-kørsel samt en ”Kulturdag” med udflugt til Silkeborg og et besøg på Himmelbjergets top.

Derudover var der en ”Make over-dag”, hvor frisør Betina, sammen med sin veninde Ann, klippede de unge mennesker, så de stod helt skarpe.

En skøn uge med masser af nærvær, snakke på kryds og tværs samt en fantastisk opbakning fra foreningsmedlemmer, frivillige hjælpere samt sponsorer, som tilsammen har gjort, at FMKB har kunnet give de unge endnu en oplevelsesrig uge.

Tak til alle, som har bakket op omkring sommercampen og rigtig god sommer til jer alle.