Familier med
kræftramte børn

En stor tak – her er en sang til jer!

Et samarbejde mellem FMKB og en række danske musikere har resulteret i en takkesang til alle de privatpersoner og virksomheder som gennem årene har støttet FMKB.
En lang række af de mest erfarne og kendte danske musikere står bag sangen “En dag ad gangen”. Sangen er lavet i samarbejde med Danmarks største børnekræftorganisation “Familier med kræftramte børn” og kan fra mandag den 09. november downloades gratis – sangen er tænkt som en tak til de mange privatpersoner og virksomheder, der i årenes løb har støttet organisationen og dens vigtige arbejde.

Navne som bla. Michael Carøe, Pernille Højmark, Erann DD, Ivan Pedersen og Tamra Rosannes samt en lang række af deres musikalske kollegaer har produceret og indsunget sangen “En dag ad gangen”.

Gratis download
Sangen kan fra mandag den 09. november downloades gratis – klik her

Ingen af sangerne har fået betaling for deres tid – det er gjort ganske gratis i den gode sags tjeneste. Der har været få udgifter til det rent tekniske, men disse udgifter er afholdt af velvillige sponsorer.

En stor tak til alle deltagere:

Komponister: Tamra Rosanes, Peter Busborg, Ivan Pedersen
Sangere:
Ivan Pedersen, Tamra Rosannes, Peter Busborg, Peter Friisnæs, Peter Smith, Frank Lauridsen, Thomas Negrijn, Jimmy Colding, Channe Nussbaum, Michael Carøe, Bobo Moreno, Donna Cadogan, Laura Illeborg, Torsten Lefmann, Pernille Højmark, Arvid Nielsen, Lone Selmer, Jørgen Thorup, Erann Drori, Nadia Stein, Kenny Lübcke, Lei Moe, Lupe Moe

Musikere:
Jonas Krag: Pedal steel guitar, dobro guitar, lab steel guitar
Jens Rugsted: Bas, div elguitarer og arrangement
Lars Wagner: Trommer
Arvid Nielsen : Klaver
Anne Eltard : Violin
Peter Busborg : Akk guitarer, keys og kor
Arrangeret, mixet og produceret af Peter Busborg i Fluffy Studio

Resten:
Jan Eliasson, Audio Planet: Mastering
Ivar Grainer, Hookline: Videooptagelser og redigering
Nanna Møller: Make up artist
Louise Kaspersen: Make up artist
Borups Højskole: Lån af sal
Lars Thordahl: Idé og koordinering