Familier med
kræftramte børn

Ønsker din virksomhed at gøre en livsvigtig forskel?

Støt os – så vi bedre kan hjælpe de familier med et barn, som på ulykkeligvis og helt unødigt rammes af en kræftsygdom.
-Mor til kræftramt barn – ”hvorfor skulle vores datter have kræft?”

SE VORES STØTTEMULIGHEDER SOM VIRKSOMHED

HOVEDSPONSOR​

Hovedsponsor - Beløb fra 25.000 kr.

BUSINESS ANGEL

Business angle - Beløb fra 10.000 kr.

ERHVERVSSTØTTE

Se vores diplomer og støttebilleder

PARTNER

Hjælp med vores arbejde for familier

Skal vi kontakte dig?

Støt med et enkeltbeløb

Bliv hovedsponsor

Ved at støtte ”Familier med kræftramte børn” er jeres virksomhed med at sikre, at de familier med børn og unge som lever med en kræftsygdom kan få støtte og rådgivning. Desuden hjælpes de til at blive en del af et større fællesskab med forståelse og erfaring på området. Et fællesskab hvor man er iblandt ligesindet og hvor man ikke er anderledes. I det fællesskab byder vi meget gerne Jeres virksomhed og medarbejdere hjertelig velkommen.

Hos ”Familier med kræftramte børn” hjælper vi gerne til, at I får mest mulig værdi ud af Jeres støtte, både i og uden for virksomheden – Således at alle ser og oplever, at I har hjertet på rette sted.

Bliv Business Angel

Med Jeres støtte til ”Familier med kræftramte børn” giver I os mulighed for at planlægge kommende aktiviteter og tiltag. Vi bestræber os på løbende at kunne tilbyde både nye og gentagende aktiviteter til stor glæde for vores medlemmer. Børnekræftramte familier har ofte en hverdag som er udfordret og svær. Dette arbejde gør I muligt.

Med ”Familier med kræftramte børn” Støttebannere/logo hjælper I til at udbrede budskabet om vigtigheden i at støtte børn med kræft og ikke mindst en sårbar gruppe i vores samfund. Desuden kan de benyttes i såvel intern som ekstern kommunikation – Således at alle ser, at I har hjertet på rette sted.

Se vores Busideness Angels

Dine informationer er modtaget

Vi takker for de indsendte informationer. Har du nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på info@fmkb.dk