Familier med
kræftramte børn

Casper Sobczyk er bornholmer, han er kogebogsforfatter, kok i go’ morgen og go’ aften Danmark, Han er opfinder af smørbøffen og har deltaget i programmet 5 fede kokke. Men Casper er også far. Med stort F.

Casper fortæller:

Jeg lever af at lave mad, jeg elsker det. Det gør folk glade. Og det gør mig glad. Når jeg er glad, smitter det af på min familie og mine venner.

Når jeg er ambassadør for Foreningen Familier med kræftramte børn, er det fordi foreningens formål er at gøre noget godt for familier, som har den ulykkelige skæbne at et barn rammes af kræft.  INGEN – og slet ikke børn – skal gennemgå en så forfærdelig sygdom, som ofte betyder afsavn, indlæggelser og intensiv behandling. Men når det nu alligevel sker, så er det virkelig godt at FMKB er klar til at give støtte og oplevelser til familierne.  Det er frygteligt for det syge barn at skulle gennemgå et kræftforløb, men det er i den grad også forfærdelig for familien, som står på sidelinjen.

Med mit ambassadørskab vil jeg gøre hvad jeg kan for at gøre opmærksom på at de ca. 200 børn og unge som hvert år rammes af kræft – og deres familier – gennem FMKB kan få hjælp, oplevelser og et uvurderligt netværk.

Ingen skal føle sig overladt til sig selv. Slet ikke børn.

Casper Sobczyk