Familier med
kræftramte børn

Actiondag hitter igen

’Familier med kræftramte børn’ giver den gas i Nordjylland                      

Foreningen ’Familier med kræftramte børn’ besøger lørdag den 15. august Hvorup militærterræn, når foreningens årlige Actiondag finder sted. Dansk Land-Rover Klub og Aalborg Kaserners Veteranpanser og køretøjsforening slipper hestekræfterne løs og giver den ekstra gas til glæde for de ramte medlemsfamilier, der er tilmeldt.

 Actiondag har været på programmet hos Familier med kræftramte børn i flere år, og er en af de aktiviteter, medlemmerne ser frem til. Her kan de ramte børn få luft i håret og drøne rundt på ATV’er, få en tur i Land- og Range Rovers og ikke mindst de mange forskellige militærkøretøjer, bl.a. Leopard og Centurion kampvogne og PMV 113 panser mandskabsvogn.

Det er ikke kun deltagerne, der glæder sig til dagen, også Dansk Land-Rover Klub og Aalborg Kaserners veteranpanser og køretøjsforening glæder sig til at give familierne en hæsblæsende dag.

’Dansk Land-Rover Klub ser frem til at give det hårdtprøvede familier en minderig dag. Vi har været en del af arrangementet i mere end 10 år og glæder os lige meget hver gang. I vores forening er 20 medlemmer klar til at vise køretøjer frem, og give den gas, så deltagerne får en skøn dag. Har de en god dag, så har vi også en god dag og det er hele formålet med arrangementet’, fortæller regionsleder i Nordjylland, Stinna Færch Nielsen.

Også Jens Martin Dietz, formand for Aalborg Kaserners veteranpanser og køretøjsforening, ser frem til en herlig dag med Familier med kræftramte børn:

’Når jeg kan være med til at gøre en forskel for de kræftramte familier og se glæden i deltagernes ansigter, så er jeg ikke i tvivl om at det gavner. Og det er jeg ikke alene om. Vi stiller med 19 frivillige, som glæder sig lige så meget som, jeg gør’, konstaterer formanden.

Programmet starter lørdag formiddag og slutter om eftermiddagen. Ud over at drøne rundt i terrænet, skal energidepoterne fyldes op. Det sørger Slagter Stiller fra Aalborg for, når grillen tændes ved middagstid og den lækre grillmenu trylles frem.

Arrangementet er et af mange, som Foreningen Familier med kræftramte børn hvert år arrangerer for medlemmerne.