Årets kunstner

‘Årets kunstner’ maler hvert år et støttebillede til Familier med kræftramte børn. Salget af støttebillederne går ubeskåret til organisationens arbejde.

Støttebillederne er udført af nogle fantastiske kunstnere. Bag de smukke kunstværker, er der nogle varme og empatiske mennesker, som uden vederlag stiller deres malerier til rådighed for Familier med kræftramte børn.

Vi vil gerne takke disse kreative mennesker, da vi gennem salget af deres billeder kan give alle de udsatte familier nogle positive oplevelser i en svær tid.

Årets kunstner 2021

Tal Rosenzweig, kendt som Tal R (født 1967 i Israel) er en dansk kunstner, der bor og arbejder i København. Som 1-årig flyttede han med sin familie til Danmark. Tal R har en dansk mor

Han dimitterede fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2000 og har udstillet i flere storbyer verden over. Blandt andet har Berlin, New York og Tokyo haft mulighed for at træde ind i Tal R’s forunderlige fantasiverden. Tal R er en af de samtidskunstnere, som har gjort sig mest bemærket udenfor Danmarks grænser. Herhjemme har han også gjort sig bemærket og har bl.a. haft udstillet værker på Louisiana.

Tal R´s vildtvoksende kunst består af tegninger, malerier, skulpturer, grafik og installationer – og af stedsspecifik kunst i bl.a. Operaen i København, Frederik 8.s Palæ på Amalienborg og Psykiatrien, Aarhus Universitetshospital.

Fælles for de mange værker er et stærkt fortællende element med alverdens referencer til personlige relationer, samtidens visuelle kultur og forbilleder fra kultur- og kunsthistorien.

Værkerne vidner om en undersøgende tilgang til verden, som ofte kommer til udtryk i serier af værker, hvor Tal R med vedholdende nysgerrighed udforsker et motiv, en form, et tema eller lignende.

Dine informationer er modtaget

Vi takker for de indsendte informationer. Har du nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på info@fmkb.dk